Clarificari (29 august-4 septembrie 2016)

Saptamana aceasta RoAstrolog a ales sa faca o etalare care se numeste “Etalarea Adevarului”. Acest tip de etalare te va ajuta sa separi lucrurile si informatiile dintr-o situatie de sentimentele, emotiile si credintele pe care le ai legate de aceasta situatie. Odata ce esti informat cu privire la realitatea adevarata si autentica si cand vei intelege care este adevarul si perspectiva subiectiva, atunci vei fi pregatit sa faci schimbari cu adevarat. Aceasta etalare este compusa din trei carti, insa inainte de a incepe sa lecturezi acest articol iti recomand sa te relaxezi, sa respiri adanc si sa-ti stabilesti foarte clar in minte situatia despre care nu detii informatii corecte sau despre care simti ca nu esti obiectiv in totalitate. Abia dupa ce ti-ai stabilit foarte clar ce situatie te framanta te invit sa citesti acest articol.

1. Valetul de Cupe. 2. Opt de Monede. 3. Justitia

1. Valetul de Cupe. 2. Opt de Monede. 3. Justitia

Valetul de Cupe

Prima carte etalata iti va indica care este adevarul obiectiv, realitatea despre situatie. Cartea etalata se numeste Valetul de Cupe. aceasta carte reprezinta o persoana pe care o cunosti sau pe care o vei intalni in aceasta saptamana. De asemenea, mai poate indica o situatie de viata care te priveste in mod direct. Regele de Cupe este o persoana artistica, dar impulsiva. El isi urmeaza inima si visele si isi impartaseste fara nici o retinere parerile cu cei din jur. Ii plac artele si frumosul si intotdeauna incearca sa gaseasca metode de a aduce fumusetea in viata sa. Din pacate, aceasta carte indica faptul ca te afli intr-o situatie sau relatie sau intalnesti o persoana care este complet instabila, care fluctueaza de la o emotie la alta. La un anumit moment poate fi iubitor si pasional, dar aceste sentimente se pot schimba rapid. Este un visator care nu isi planifica viata pe termen lung.

Opt de Monede

A doua carte etalata iti indica ce emotii, sentimente ai legate de aceasta situatie. Cartea etalata este Opt de Monede ce descrie un barbat tanar care lucreaza cu bucurie si cu atentie la un proiect. Aproape si-a finalizat treaba si se axeaza mai degraba pe atingerea unei calitati deosebite al muncii sale.

Atunci cand aceasta carte apare intr-o interpretare iti indica faptul ca esti concentrat si multumit de o actiune pe care ai facut-o. Urmeaza si recompensele pentru acest lucru. Poate vei fi angajat, poate vei primi un bonus, poate vei intalni o persoana interesanta care te va ajuta in ceea ce faci. Deoarece aceasta sectiune a etalarii indica emotiile si sentimentele pe care le ai vis a vis de o situatie, atunci poti interpreta aceasta carte ca fiind o stare de multumire pe care o manifesti si care indica faptul ca in durand vei fi recomapensat pentru o activitate pe care ai facut-o sau ca vei invata foarte multe lucruri dintr-o situatie prin care treci acum. Indiferent de perspectiva pe care o ai asupra situatiei, aceasta carte mai aduce un detaliu si anume ca trebuie sa-ti continui eforturile pe care le faci si sa ramai concentrat asupra activitatii tale.

Dreptatea

Ultima carte etalata iti indica ce crezi sau ce presupuneri ai legate de situatia respectiva. Este important sa evaluezi aceste credinte si presupuneri pentru a vedea daca ele sunt exagerate sau reale. Cartea care indica acest lucru se numeste Dreptatea. Atunci cand Dreptatea apare intr-o interpretare este timpul sa aduci echilibrul in viata ta. Ea indica faptul ca actiunile pe care le faci vor atrage dupa ele consecinte pe masura.

Totul se va rezolva asa cum trebuie in acord cu legile echilibrului, adevarul va demasca mincinosii si tradatorii, persoanele care se fac vinovate de o situatie vor fi recompensate dupa faptele lor. A sosit momentul sa gandesti logic. Nu lasa emotiile sa te copleseasca si aceasta carte, deoarece reprezinta credintele pe care le ai vis a vis de o situatie, iti indica foarte clar faptul ca tu, in realitate, stii prea bine ce ai de facut, la ce sa te astepti din partea celorlalti si cum sa solutionezi o problema. Important este sa ramai obiectiv, lucid si sa ai curajul sa actionezi.

Cartea indica faptul ca tu stii prea bine ce ai de facut, numai ca s-ar putea sa-ti fie frica sa actionezi in directia propusa.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman