Trecut. Prezent. Viitor

Pentru saptamana 3-9 octombrie 2016, RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare cu trei carti. Prima carte reprezinta trecutul, a doua carte reprezinta prezentul, iar a treia carte reprezinta viitorul. Inainte de a lectura acest articol despre etalarea saptamanii te invit sa te asezi intr-o pozitie confortabila, sa inchizi ochii, sa respiri adanc si sa-ti stabilesti cu precizie intrebarea care te framanta. Dupa ce ti-ai stabilit clar intrebarea pe care o ai te invit sa citesti acest articol.

Regele de Spade. Calugarul. Magicianul. 

Regele de Spade. Calugarul. Magicianul. 

Regele de Spade

Prima carte este cea care reprezinta trecutul si iti indica cum te afecteaza experientele sau evenimentele din trecut. Cartea etalata este Regele de Spade si reprezinta o persoana calma, matura si analitica ce are multa experienta de viata, insa aceasta persoana care la inceput parea dedicata nevoilor tale, se pare ca in prezent a devenit mult prea centrata pe sine, este mult prea egoista si te poate sufoca prin prezenta sa. Aceasta persoana are foarte clar delimitata constiinta propriei valori si nu este dispusa sa faca compromisuri inutile, insa, in acelasi timp cere prea mult de la cei din jurul sau si s-ar putea sa te simti obosit de toate interventiile si presiunile pe care le pune asupra ta.

Calugarul

A doua carte etalata este cartea ce reprezinta prezentul. Ea descrie situatia curenta, indica problema cu care te confrunti, ceva ce simti sau gandesti sau relatia cu alta persoana. Cartea etalata este Calugarul. Calugarul reprezinta dorinta de a te retrage departe de oameni, de problemele vietii de zi cu zi. Calugarul este un batran intelept care a invatat multe despre sine si despre lumea in care traieste apelnd la mditatie si introspectie. Atunci cand intalnesti aceasta carte intr-o etalare inseamna ca sufletul tau isi doreste cu disperare sa se retraga departe de oameni pentru a se revitaliza si a-si incarca bateriile. Punand spatiu intre tine si cei din jur vei putea sa te descoperi pe tine cu adevaratele tale nevoi. Raspunsurile pe care le cauti la o situatie care te framanta in acest moment pot fi gasite in interiorul tau, nu le cauta nici in carti, nici in conexiunea cu cei din jur pentru ca raspunsurile se afla la tine.

Magicianul

A treia carte extrasa este cartea care ne indica cum va decurge viitorul, cum vor evolua situatiile prezente. Schimbarile pe care le faci acum vor influenta viitorul, insa aceasta carte ne spune despre maniera in care viitorul va fi influentat. Cartea extrasa este Magicianul. Atunci cand intalnesti aceasta carte intr-o etalare, ai potentialul, dispui de toate mijloacele ca sa materializezi gandurile pe care le ai. Cheia pentru a prelua controlul asupra vietii tale este sa-ti stabilesti clar planul de actiune, sa stii cu mare precizie ce doresti si apoi sa actionezi. Ti se cere sa iti manifesti intentia si sa actionezi. Atunci cand intentia si actiunea sunt aliniate se produce miracolul materializarii. Cartea Magicianul iti recomanda sa incepi sa-ti creezi aliantele necesare sau sa aduni resursele necesare pentru a-ti desavarsi visele si a le materializa. Universul, destinul si divinitatea iti dau toata puterea si te sustin din toate punctele de vedere pentru a-ti manifesta viziunile si pentru a le materializa. Iti vor aparea in cale niste oportunitati deosebite de care trebuie sa te folosesti pentru a-ti materializa dorintele.

Bine de stiut saptamana aceasta ...