Mesaje de la Ingeri (30 Noiembrie – 6 Decembrie 2015)

Aceasta saptamana este reprezentata de Trei de Foc, care ne sfatuieste sa luam o pauza si sa reflectam asupra situatiei actuale. Sa petrecem in liniste cu Sinele nostru superior si sa privim cu detasare pe cei care se agita in jurul nostru pentru lucruri neinsemnate, judecand cu calm si intelepciune orice problema care se iveste in viata de zi cu zi.

treidefoc

Realizarile noastre de pana acum au fost cu siguranta incurajatoare si inaltatoare. Asteptam sa culegem roadele eforturilor pe care le-am depus in ultima perioada, stim ca vom primi in curand rasplata binemeritata.

Dar de ce sa pierdem vremea asteptand in loc sa incepem pregatirea pentru urmatorul proiect? Cum sa actionam astfel incat sa continuam ceea ce ne-a adus succesul si prosperitatea pe plan profesional, financiar sau personal?

Este timpul sa ne largim orizontul, sa ne propunem realizari si mai mari pentru a ne depasi limitele impuse de noi insine sau de cei din jurul nostru. Universul este infinit si ne poate darui ceea ce dorim daca am invatat cum sa cerem si cum sa fim recunoscatori pentru ce am primit deja.

Mare atentie, daca avem cumva impresia ca nu avem pentru ce sa fim recunoscatori, ego-ul nostru ne face sa credem asta – sa nu-i dam satisfactie ci sa sarbatorim fiecare zi asa cum se cuvine. Viata insasi este un dar si o sansa de a ne invata lectiile pentru care am venit aici .

tarot

In timpul pregatirii cartilor pentru citirea saptamanii imi atrage atentia cartea Opt de Pamant care insista sa fie bagata in seama. Pe semne ca are sa ne transmita ceva important, astfel ca i-am acordat atentia cuvenita. Aceasta carte ne indeamna sa invatam cat mai mult si sa punem in practica teoria acumulata astfel incat sa avem certitudinea ca suntem gata ”sa ne aruncam in valuri”, pregatiti sa inotam chiar si impotriva lor.

Fiind concentrati pe perfectiune si pe dorinta de a realiza lucruri marete, muncim din greu la proiectele in derulare dar, asa cum spuneam, este timpul sa ne eliberam de stres si sa ne gandim serios la varianta unei acumulari de informatii utile in domeniul nostru de interes (participarea la un seminar, un curs on-line sau orice altceva care ne ajuta in dezvoltarea aptitudinilor). Astfel vom deveni mai eficienti, ne vom atinge scopurile mai repede si cu mai putin efort.

Ei bine, la sfarsitul saptamanii viitoare ne vom declara multumiti daca reusim sa ne concentram pe realizarile actuale, sa asteptam rabdatori recompensele pentru eforturile noastre si sa planificam un curs pentru imbunatatirea performantelor. Deoarece nu mai este mult timp pana la sfarsitul anului, ar fi bine sa nu intram in panica daca nu reusim sa le facem pe toate acum. Speram sa petrecem sarbatorile cu bine, nu-i asa?