Aliante

In aceasta saptamana (31-octombrie - 6 noiembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata dintr-o singura carte. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Regele de Bate

regele de bate

Cartea etalata este Regele de Bate si poate reprezenta o persoana pe care o vei cunoaste in viitorul apropiat. Regele de Bate este un lider innascut, este devotat familiei si celor pe care ii conduce sau coordoneaza. Este o persoana blanda, fascinanta si determinata sa actioneze pentru a aduce schimbari pozitive atat in viata sa, cat si in viata celor in jur. Este curajos si se bazeaza pe instincte atunci cand actioneaza, ii place competitia si provocarile, ii place sa se bucure de viata. Se cunoaste bine si stie ca este o persoana completa.

In aceasta etalare esti avertizat ca ai de partea ta aliati puternici care te vor ajuta in proiectele pe care le desfasori. In cazul in care cunosti sau intalnesti persoane care au experienta conducerii sau activitatilor pe care le desfasori nu ezita sa li te alaturi pentru ca vei avea foarte mult de castigat din asocierea cu acestea. S-ar putea, daca esti singur, sa ai o relatie cu o persoana care are un statut superior tie sau poate vei avea parte de o idila la locul de munca cu un sef sau cu un superior ierarhic.

Bine de stiut saptamana aceasta ...