4 de actiune (12-18 octombrie 2015)

tarot-four-action-

Uau, ce realizare incredibila! In sfarsit a sosit si timpul prosperitatii, sigurantei financiare si satifactiei lucrurilor bine facute. Activitatile dificile din ultima perioada ne-au cam epuizat, daracum ar trebui sa culegem roadele eforturilor noastre si sa ne mai si relaxam. La ce bun sa ne facem atatea griji daca exista cineva acolo care ne protejeaza si ne ajuta atunci cand suntem la ananghie!

In aceasta saptamana va surade norocul celor singuri, deoarece exista posibilitatea sa cunoasteti pe cineva care ar dori sa vi se alature in viata sentimentala. Cei caredoresc sa promoveze la locul de munca sunt incurajati sa discute cu persoane influente din cadrul companiei astfel incat sa li se cunoasca intentiile si sa li se dea sansa de a ocupa un post pe masura pregatirii si experientei acumulate.

Avem sa le transmitem ceva si parintilor in ce priveste educatia copiilor. Dragi parinti, aveti rabdare cu ”ingerasii” vostri, discutati cu ei despre emotiile si sentimentele voastre, incurajandu-i sa faca si ei acelasi lucru.  Astfel se va crea o relatie bazata pe respect si egalitate care va dura toata viata.

Deseori, aceasta carte anunta evenimente fericite, cum ar fi: o logodna sau chiar o nunta in familie sau in cercul vostru de prieteni. Un eveniment important pentru cei care deja si-au intemeiat o familie este acela de a fi binecuvantati cu un copil.

De asemenea, acum este momentul oportunpentru achizitionarea unei locuinte pentru cei care isi doresc cu ardoare acest lucru.

Sfaturi suplimentare ale acestei carti:

  • nu va faceti griji pentru ce va fi maine;
  • traiti clipa prezent;
  • bucurati-va de fiecare lucru pe care l-ati dobandit;
  • meritati din plin;
  • exersati pacea interioara; constientizati divinitatea din voi.

Saptamana frumoasa sa aveti!

Cu drag, Andreea Munteanu