Schimbari si cateva sfaturi ...

In aceasta saptamana (5-11 decembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata din doua carti. Aceasta etalare se va numi “Doua carti”. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Steaua - ce ai de facut

tarot

Prima carte indica ce trebuie sa faci. Acum este momentul echilibrarii si planificarii. Vei avea parte de mai multe situatii, intalniri si circumstante care combinate vor da nastere la o noua directie de viata.

S-ar putea sa intre in viata ta o persoana cu care sa incepi o relatie, s-ar putea sa-ti gasesti un nou loc de munca sau sa achizitionezi ceva important de anvergura cum ar fi un apartament sau un automobil.

Indiferent de proiectul in care esti implicat tarotul iti cere sa dai dovada de permisivitate, sa accepti sfaturile pe care urmeaza sa le primesti de la cei din jur si sa le analizezi cu atentie. Pregateste-te pentru schimbari, accepta inovatia si noutatea in viata ta.

Pustinicul - atitudinea ta 

pustinicul

A doua carte indica ce atitudine sa nu adopti, ce sa nu faci, pe ce directie sa te inscrii. Cartea extrasa se numeste Pustnicul si este inversata. Ti se solicita sa te relaxezi si daca te-ai simtit iritat, depresiv sau ai avut toane in ultima perioada ar fi intelept sa te indepartezi de cei din jur si sa fii mai atent la propriile tale nevoi. Nu uita ca aceste stari fluctuante indica faptul ca te-ai suprasolicitat intr-o actiune sau poate relatia in care te afli nu te satisface si da nastere la multa frustrare. Iata de ce cartea Pustnicului iti recomanda sa nu mai stai in situatia actuala, sa nu te mai complici cu persoane care iti aduc probleme in viata, sa nu accepti situatiile care te condamna la stagnare.

Evalueaza ce doresti de la tine si apoi pune in practica. Acum, insa, este momentul sa nu dai nastere conflictelor, sa nu escaladezi situatiile deja tensionate si sa nu te implici in nici o cearta sau barfa.

Lecturi de decembrie ...