Alegerile saptamanii (5-11 septembrie 2016)

Saptamana aceasta am ales o etalare formata din doua carti. Aceste doua carti reprezinta alegerile pe care le ai de facut in aceasta saptamana. Prima carte iti va oferi informatii despre ce sa faci si ce decizii sa iei sau ce atitudini sa adopti, in timp ce a doua carte iti va indica ce sa nu faci. Este important insa, ca inainte de a trece la lectura acestei etalari, sa te asezi comod, sa fii relaxat, sa respiri adanc, sa inchizi ochii si sa te concentrezi pe o intrebare sau situatie care te framanta pentru aceasta saptamana. Abia apoi, dupa ce ti-ai stabilit clar situatia sau intrebarea care te preocupa, te invit sa citesti acest articol.

1. Regele de Spada. 2. Trei de Cupe

1. Regele de Spada. 2. Trei de Cupe

Regele de Spada

Prima carte reprezinta ce ai voie sa faci, ce actiuni si atitudini sunt recomandate sa adopti. Cartea etalata este Regele de Spade. Aceasta carte ar putea reprezenta o persoana pe care o cunosti sau pe care urmeaza sa o intalnesti, reprezinta o persoana inteligenta, matura, experimentata, analitica care este, de asemenea, foarte corecta. Cu siguranta ca aceasta persoana nu se va lasa influentata nici de presiunea celor din jurul sau si nici de normele societatii. Este o persoana asertiva si poate deveni agresiva atunci cand doreste sa se faca dreptate. Aceasta persoana este alaturi de tine, te sustine, te sprijuna si iti va fi un aliat de nadejde in demersurile pe care le ai de facut. Deoarece este etic, corect, te poti baza intru totul pe promisiunile pe care le face pentru ca va depune toate eforturile sa te ajute in realizarea obiectivelor tale. Putem spune ca Regele de Spade este un protector, dar unul corect, onest si cinstit care nu se lasa influentat de emotiile sale sau ale celor din jur. De asemenea, aceasta carte mai poate sugera faptul ca o persoana din exterior observa situatia ta si iti da niste sfaturi dintr-o perspectiva obiectiva si detasata. Tine cont de ideile pe care le primesti de la cei din jur in aceasta saptamana pentru ca ele s-ar putea sa-ti poarte noroc.

Trei de Cupe

Urmatoarea carte, cea de-a doua carte etalata care ne indica ce sa nu faci, este Trei de Cupe. aceasta carte iti indica sa fii foarte atent la prietenii pe care ii ai in preajma. S-ar putea ca o relatie pe care abia ai inceput-o sa nu fie de bun augur pentru tine sau cealalta persoana sa nu fie animata de cele mai bune intentii. Incearca sa nu te disipezi in prea multe actiuni. Saptamana aceasta vor aparea cateva provcari care sa te determine sa pierzi timpul si sa nu-ti mai faci treaba. Refuza invitatiile la o petrecere, iesirile in public si, mai ales, nu pierde ore nesfarsite la telefon sau comunicand cu prietenii si cunostintele. Ai un obiectiv de atins, multe luvruri de facut si trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri si sa respecti programul pe care ti l-ai stabilit.