Mesaje de la ingeri (7-13 decembrie 2015)

Arhanghelii Rafael si Mihail sunt cei care ne transmit cateva mesaje pentru saptamana aceasta prin intermediul celor doua carti: Indragostitii si Roata.

The Lovers.jpg

Cand apare cartea Indragostitii, de cele mai multe ori este vorba de o relatie puternica de iubire pe termen lung care se intrevede in viitorul apropiat. Prin urmare, nu este genul de relatie trecatoare care se consuma dupa cateva intalniri pasionale. Daca este asa si inima ne spune ca ne-am gasit sufletul pereche, sa planificam o casatorie cat mai curand posibil. 

Aceasta carte mai semnifica si luarea unei decizii importante, pe care sa o faci cu inima, nelasandute influentat(a) de rational. Evaluand bine situatia, vei simti care este alegerea corecta. Ti se reaminteste importanta conectarii cu cealalta persoana prin intermediul iubirii (de la inima la inima). Este momentul sa intelegi ca avem nevoie in primul rand de emotie pentru a ne simti plini de viata si cu adevarat fericiti.

Cifra 6 apare si de aceasta data si reprezinta preocuparile materiale, probleme de fertilitate sau grija fata de cei din familie. Arhanghelul Rafael este cunoscut ca fiind vestitorul iubirii in textele vechi, iar numele lui inseamna "Dumnezeu vindeca". Prin urmare il poti chema de cate ori sunt probleme de sanatate, ajutandu-te sa o recuperezi sau sa o imbunatatesti pentru tine.

Cartea predominanta a saptamanii este Roata, care transmite un mesaj clar pentru toate cele 12 semne zodiacale: este o perioada benefica pentru rezolvarea unor situatii neplacute sau relatii cu persoane care au generat neplaceri atat in viata personala cat si la locul de munca. Pentru cei care cunosc astrologie, cartea este legata de planeta Jupiter, asa ca exista sansa sa experimentam si cateva situatii cu „norocul care  a cazut pe capul nostru”. Daca pana saptamana trecuta va spuneam sa mai asteptam putin in luarea unor decizii importante si sa nu ne aruncam cucapul inainte deoarece oportunitatile noastre erau limitate, acum este momentul sa mergem mai departe, sa actionam asa cum simtim. Vedeti ce bine se leaga lucrurile intre cele doua carti?

roata-norocului

Puternicul si curajosul Arhanghel Mihail vine si indeamna la actiune, luarea unor decizii transante si  ruperea unor relatii toxice, iar dragul nostru Arhanghel Rafael vine cu lumina lui verde vindecatoare sa vindece ranile pe care le avem ca urmare a asa-ziselor „pierderi” (renuntarea la un loc de munca  care ne epuizeaza, la o relatie de prietenie care nu ne mai ajuta in evolutia noastra spirituala, o iubire neimpartasita, etc.).

Arhanghelul Mihail stand in interiorul unei roti a zodiacului ne arata ca viata este in continua schimbare. Noi calatorim prin viata asa cum Mama Pamant trece prin cele patru sezoane si stelele se schimba pe cer. Cele patru imagini elementale: Apa, Aer, Pamant si Foc ne arata ca aceste elemente sunt la dispozitia noastra pentru a ne ajuta sa ne controlam propriile noastre destine, folosindu-ne bineinteles de liberul arbitru pe cale ni l-a daruit Dumnezeu. Noi putem sa schimbam directia in vietile noastre daca ne dorim, constienti fiind ca avem resursele necesare sa facem aceste schimbari.

In concluzie, avem tot ce ne trebuie ca sa fim fericiti. Atunci ce mai asteptam?!