Ce ar trebui sa fac?

In aceasta saptamana (7-13 noiembrie 2016) RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata din trei carti. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Etalarea acestei saptamani poarta numele de “Ce ar trebui sa fac?” Este o etalare simpla, dar extrem de puternica din punct de vedere energetic care te va ajuta sa intelegi o situatie confuza. Ea iti va oferi sfaturi in privinta lucrurilor pe care ar trebui sa le faci si a situatiilor in care nu ar trebui sa actionezi in viitorul apropiat.

tarot

Regina de Bate - circumstantele

Aceasta carte iti va oferi informatii despre contextul situatiei. Te-ar putea ajuta sa privesti situatia dintr-o noua perspectiva. Cartea etalata este Regina de Bate. Regina de Bate este o persoana matura, plina de incredere si pasionala. Este dedicata carierei sale, dar si familiei. Este o persoana cunoscuta care se integreaza usor oricarui mediu social. Oamenilor le place sa fie in preajma ei si este un izvor de inspiratie pentru toata lumea. Este o femeie generoasa si ii place sa-i faca pe altii sa zambeasca. Este o persoana sexy, face ceea ce-i place, isi asuma provocarile vietii si traieste experienta zilei in maxima sa intensitate. Atentie deoarece nu vrei sa o provoci pe aceasta femeie si nici sa nu o transformi in dusmanul tau. Odata provocata poate fi foarte impulsiva si are un temperament vulcanic.

Patru de Cupe - ce trebuie sa faci?  

Cartea etalata este Patru de Cupe. Aceasta carte indica faptul ca trebuie sa te retragi dintr-o situatie care te provoaca emotional. Poate fi vorba de o retragere voluntara si constienta pentru a-ti oferi timpul necesar sa contempli si sa meditezi asupra emotiilor. Poate fi vorba despre o retragere involuntara ca si cum te-ai simti incapabil sa depui energie in situatia respectiva. Solutia oferita de aceasta carte este urmatoarea: aminteste-ti sa evaluezi cu atentie situatia in cauza, sa vezi si sa analizezi obiectiv daca nu cumva circumstantele merg impotriva emotiilor si dorintelor tale. Uneori este necesar sa lasi anumite lucruri deoparte, sa renunti la anumite situatii sau sa iesi din viata anumitor oameni pentru a putea sa evoluezi mai departe.

7 de Monede

Ultima carte etalata iti indica ce sa nu faci. Cartea etalata este Sapte de Monede. Deoarece te-ai implicat energetic mult prea mult intr-un proiect si ai consumat timp si dispozitie emotionala, ti se recomanda sa nu te mai implici atat de mult in aceasta situatie. Aminteste-ti care iti sunt telurile, aminteste-ti de placerea pe care o ai atunci cand cand faci respectiva activitate si vei vedea ca circumstantele sau persoanele din jurul tau te-au facut sa te indeparteze de obiectivul initial. Iata ca acum trebuie sa ai rabdare si sa nu actionezi sub nici o forma.

Bine de stiut saptamana aceasta ...