Mesaje de la Ingeri (9–15 Mai 2016)

Mesajele pentru acesta saptamana sunt dedicate, ca de obicei, celor care cred in prietenii nostri „nevazuti” cu ochiul liber dar carora le simtim prezenta ori de cate ori le cerem ajutor si ghidare. Ei sunt cu noi permanent si se bucura sa intervina atunci cand avem probleme pe care nu le putem depasi, orientandu-ne spre rezultate benefice.

I-am intrebat ce vor sa ne transmita pentru aceasta perioada si m-au sfatuit sa folosesc un set de carti total diferit de cele de pana acum, si anume – ENERGY (creat de Sandra Anne Taylor).

Dupa cum veti observa, mesajele sunt incarcate cu o energie extrem de puternica care ne influenteaza emotiile, ajutandu-ne sa constientizam ca exista si o alta fateta a monezii.

tarot

Prima carte (Barbat Tinand o Moneda) indica o analiza mai amanuntita a principiilor noastre legate de bani, sanatate si relatii. Suntem sfatuiti sa luam anumite decizii care ne scot din zona de confort pentru a ne atinge scopurile cele mai inalte. Persoanele concentrate pe castiguri financiare beneficiaza de suport moral si material pentru a investi in proiecte importante care sa le aduca beneficii pe termen scurt si mediu.

Energia si emotiile sunt factorii importanti in stabilirea echilibrului interior si dobandirea unei stari de sanatate sufleteasca si fizica. Este posibil ca abuzurile alimentare si emotiile negative acumulate de-a lungul timpului sa-si fi pus amprenta pe organele interne. Saptamana aceasta este indicat sa incepem o detoxifiere pentru a elimina cauzele care au dus la afectarea starii de bine.

Pentru cei care se afla in relatii toxice, sfatul Ingerilor este sa se elibereze de persoanele care sunt nesincere si agresive pentru a nu se lasa afectati in continuare de vibratia joasa a acestora. Relatiile sunt considerate incheiate numai atunci cand ne-am invatat lectiile si am ajuns in stadiul in care sa iertam si sa oferim iubire neconditionata. Sa binecuvantam relatia respectiva si sa privim cu optimism spre viitor, pentru primirea altor persoane in viata noastra.

Universul este intotdeauna pregatit sa ne ofere experiente noi cu energia pe care o transmitem. Ati observat ca, atunci cand suntem lipsiti de energie, tristi si nefericiti, atragem persoane negativiste care ne „ajuta” sa ne simtim si mai rau? Dar cand suntem fericiti si plini de viata, ce fel de oameni vin catre noi?!

tarot

Daca prima carte se refera printre altele, la unele relatii tensionate, cea de-a doua (Relatii Tandre) dezvaluie posibilitatea de a intalni „sufletul pereche”, la care poate ati visat dar care nu mai aparea decat in visele voastre. Aceasta carte poate indica inceputul sau aprofundarea unei prietenii de suflet cu cineva care va transmite o stare de liniste si incredere in sine, fara a va judeca pentru ceea ce ganditi sau spuneti. Mai poate fi vorba, de asemenea, si despre o relatie parteneriala de afaceri.

Cartea Relatii Tandre ne spune sa fim atenti la persoanele care ne pot ajuta si sustine in directia care ne intereseaza. Anumite legaturi deja prezente pot deveni mai profunde decat ne-am asteptat si pot duce in final la casatorie (in relatiile sentimentale) sau la parteneriate profitabile (in domeniul profesional). Dupa cum stim, nimic nu este intamplator, poate fi o legatura carmica si ar fi pacat sa nu ne bucuram de aceste oportunitati.

yatot

Cartea Apreciere ne spune ca avem foarte multe lucru pentru care sa fim recunoscatori. Cu cat apreciem mai mult ceea ce avem, cu atat vom atrage abundenta si experientele frumoase catre noi. Poate nu se intrezaresc deocamdata, secretul este insa sa multumim si sa ne comportam deja ca si cum le-am primit.

Ingerii ne felicita de fiecare data cand reusim sa constientizam bogatia (nu neaparat materiala) din vietile noastre si cand o apreciem cu adevarat. Aceasta actiune schimba ideile legate de lipsa valorii la nivelul subconstientului si, in mod garantat, aduce mai mult armonie si bogatie in viata pe care o experimentam aici si acum.

Sa aveti o saptamana minunata!

Geni Constantinovici