9 de actiune (19-25 octombrie)

tarot-actiune

Este normal sa vrei sa le pastrezi si sa te bucuri de ele, asa ca le poti cere ingerilor pazitori sa vegheze asupra ta si sa te indrume in luarea celor mai bune decizii astfel incat sa traiesti in armonie si echilibru.

Daca se intampla ca saptamana aceasta sa te simti nesigur si napadit de griji, roaga-l pe Arhanghelul Mihail sa te protejeze cu scutul sau de lumina, prin care sa treaca numai iubirea Divina. Astfel te simti complet in siguranta!

Cei din familie sau persoane din cercul tau de prieteni au nevoie de ajutor moral sau financiar, o vorba buna sau un zambet sincer. Incearca sa le oferi ce au nevoie in masura posibilitatilor, aratandu-le disponibilitatea ta, chiar daca uneori esti tu insuti vlaguit.

Si Mama Pamant striga dupa ajutor. Acesta carte este destinata tuturor celor care sunt interesati in protejarea mediului inconjurator (terestru, oceanic). Mentine-ti pozitia, caci Lumina va invinge mereu!

Semnificatii suplimentare ale acestei carti: refacere rapida in urma unei boli; putere fizica si emotionala; perseverenta.

Geni Constantinovici