9 de gandire (26 octombrie-1 noiembrie)

tarot-gandire

Concentrandu-te pe frici si avand sentimente de nesiguranta te fac sa te gandesti la ce este mai rau. Nu ai motive sa te ingrijorezi pentru ca universul are intotdeauna o solutie la tot ceea ce se intampla! Este momentul sa-ti schimbi modul de gandire in ceva mai pozitiv si care sa-ti aduca implinire sufleteasca. Roaga-i pe ingerasi sa te ajute sa-ti pastrezi voia buna si optimismul si viata ti se va parea mult mai frumoasa.
 

Incearca sa anticipezi numai cele mai inaltatoare dorinte si acestea vor deveni realitate prin Legea Divina a Atractiei. Totusi este foarte important ca ceea ce-ti doresti sa fie in armonie perfectaatat cu inima cat si cu mintea. 
 

Te rog nu fi atat de dur cu tine! Nu ai nimic de castigat retraind trecutul si lansand vechile tipare sa-ti influenteze actiunile, astfel creandu-ti o stare de incertitudine. Elibereaza ce a fost si deschide-ti bratele sa primesti cu bucurie ce poti avea. 

Daca ai insomnii care se datoreaza unor provocari in viata de zi cu zi, incearca sa te relaxezi cu o meditatie sau pur si simplu sa-ti golesti mintea de ganduri (nu este deloc usor, dar nu imposibil).

Saptamana aceasta este indicat sa te bazezi mai mult pe intuitie, pe ceea ce-ti dicteaza sufletul decat pe sfaturile celor din jurul tau. 

Semnificatii suplimentare ale acestei carti: nevoie de optimism; nu te torturasi nu te invinui inutil; nu-ti asuma responsabilitati mai mult decat este cazul.

Autor: Andreea Munteanu