Confruntari (12-18 Septembrie 2016)

De aceasta data am ales o etalare cu o singura carte. Inainte, insa , de a citi articolul dedicat acestei etalari iti recomand sa te relaxezi, sa respiri adanc, sa te axezi pe o situatie sau problema care te preocupa si sa formulezi o intrebare clara si precisa, apoi te invit sa citesti articolul dedicat cartii de tarot a acestei saptamani.

Cartea etalata este Noua de Spade in pozitie inversata. Atunci cand Noua de Spade apare in pozitie inversata,”cu capul in jos”, ti se atrage atentia ca treci printr-o perioada in care te framanti, ai frici si nu stii cum sa reactionezi in fata unor situatii aparute. Aceasta carte te avertizeaza ca iti inchizi toate caile de comunicare cu sinele tau, ca nu tii cont de vocea interiora care te avertizeza ca te afli pe un drum gresit sau ca nu iei deciziile potrivite. In exterior te comporti ca si cum totul ar fi in regula, insa in interiorul tau ai indoieli profunde despre tine si actiunile pe care le faci. Chiar daca iti pui o masca si bravezi situatia, de fapt, in secret esti inspaimantat.

Recomandarea cartii de tarot a acestei saptamani este sa te confrunti cu curaj si incredere cu toate fricile si spaimele tale. Analizeaza-le, patrunde in spatele lor gasind factorul care determina sa te manifesti cu atata frica si incertitudne si sa anihilezi din start orice forta, persoana, gand care incearca sa te demotiveze. Aceasta carte iti sugereaza sa ai o atitudine ferma si hotarata si sa nu ai nici o ezitare in a te confrunta cu fricile tale care te blocheaza in actiunile pe care le ai de facut. Abia dupa ce vei reusi sa te confrunti si sa anihilezi fricile vei fi pregatit de o noua directie de viata, de un nou drum si gata sa actionezi in conformitate cu planul tau divin.