Arhanghelul Azrael (19-25 iullie 2015)

azrael-tarot

Arhanghelul Azrael, carte de tarot a pentru perioada 19-25 iulie, accentueaza cele spuse saptamana trecuta, adica sfarsitul unei situatii care nu te mai implinea, aparitia la orizont a unui un nou inceput. Ai constientizat si existenta unor persoane care nu iti erau benefice in indeplinirea misiunii tale personale.


Poate fi dificil sa renunti la ceva familiar si sa te arunci in necunoscut, dar vei trece cu bine perioada de tranzitie daca esti bland cu tine, luandu-ti timpul necesar pentru a intelege emotiile, trairile si procesul actual de transformare.

 

Tinand cont de experientele anterioare si invatand lectiile oferite de viata vei dobandi cunoastere si vei lua deciziile potrivite pentru a-ti implini menirea. Daca te simti depasit de situatie, apeleaza cu incredere la prieteni, la familie, la ingeri!


Numarul 13 este considerat un numar karmic (eliminand falsa superstitie ca ar aduce ghinion) si este asociat cu maestrii spirituali care oferaghidare in experimentarea unei vieti mai bune. Aceasta carte semnifica intuitii spirituale mari si transformare personala.


Arhanghelul Azrael te poate ghida in luarea deciziilor. El te va sustine puternic in perioada urmatoare dar cu o conditie: cheama-l, pentru a beneficia de ajutorul sau!

Autor: Andreea Munteanu