Arhanghelul Gabriel (26 iulie-1 august 2015)

gabriel-tarot

Cartea de tarot a Arhanghelului Gabriel indica o pauza temporara intr-o actiune si sa reflectezi unde vrei sa ajungi. Profita de aceasta ocazie pentru a-ti revizui planul si sa te asiguri ca ti-ai invatat lectiile care ti-au creat neplaceri; este necesar sa-ti schimbi strategiile pentru a ajunge la succes.
Pentru a-ti indeplini misiunea pentru care ai venit pe acest pamanteste mai bine sa-ti sustii propriile idei si sa arati celorlalti cine esti cu adevarat. Poate ca nu-ti plac lucrurile pe care le fac cei din jurul tau si alegi sa-ti schimbi modul de viata si anturajul. Aceste schimbari pot fi neasteptate, dar numai asa poti sa-ti urmezi calea spre atingerea scopului.


Arhanghelul Gabriel apare cu un indemn, si anume acela de a sarbatori propria ta unicitate si originalitate, renuntand la tiparele impuse de societate, dar nu uita ca toti provenim din aceeasi sursa divina.  El te atentioneaza sa privesti cu atentie anumite lucruri din jurul tau, deoarece nu sunt ceea ce par. Tot minunatul Arhanghel Gabriel iti ofera si o noua perspectiva a ceea ce se intampla in acest moment.


Numarul 12 al acestei carti este unul magic: sunt 12 semne astrologice, 12 case ale zodiacului, 12 luni intr-un an. Cartea cu acest numar aduce cu ea revelatie si inspiratie. Te indeamna sa constientizezi ca este necesar sa schimbi macazul si apoi vei dobandi mai multa putere in tot ceea ce vei intreprinde.

Autor: Andreea Munteanu