Arhanghelul Jophiel (21-27 septembrie 2015)

jophiel-tarot

Cartea de tarot a saptamanii 21-27 septembrie apartine Arhanghelului Jophiel. Aceasta spune ca te lasi condus de catre ego-ul tau care poate fi prea puternic in aceasta saptamana. Ea iti atrage atentia si asupra unor decizii pe care trebuie sa le iei. Ai o falsa senzatie de blocaj, de neputinta in incercarea de a merge mai departe; de fapt ego-ul este cel care iti da aceasta senzatie, totul este sa il constientizezi si sa realizezi ce este cu adevarat important in viata.


Sunt predominante gandurile negative, poti lua decizii gresite datorita fricilor si focalizarii excesive pe aspectele materiale. Acum este momentul sa realizezi ca ego-ul nu te reprezinta, deci elibereaza-te de influenta sa pentru a reusi sa depasesti impasul.


O alta semnificatie poate fi existenta in familie sau in cercul de cunoscuti a unei persoane dependenta de un anumit viciu, care are nevoie de sustinerea ta. Este momentul sa te implici in mod personal si poti apela cu incredere la ajutorul Arhanghelului Jophiel. Acest arhanghel te indeamna sa te concentrezi pe aspectele frumoase ale vietii, sa te bucuri de pictura, muzica, dans, orice iti incanta sufletul.

Autor: Andreea Munteanu