Mesaje de la Arh.Mihail (27 iunie - 3 iulie)

Dragii mei,

Mesajul acestei saptamani este Gandire pozitiva pentru cei care au solicitat clarificarea problemelor si ghidare de la ingeri.

Gandurile si sentimentele voastre

tarot

Atunci cand apare cartea Scrieti despre gandurile si sentimentele voastre, trecem printr-o perioada agitata a vietii, cand ne simtim dezorientati si suntem asaltati de sentimente contradictorii. Arhanghelul Mihail ne poate ajuta sa descoperim calea spre adevar prin intermediul unor situatii si persoane care apar pe neasteptate. El ne sfatuieste sa transpunem in scris emotiile si trairile noastre fara a ne cenzura. Aceasta ne va ajuta sa constientizam ceea ce ne preocupa si sa gasim solutiile optime prin identificarea a ceea ce ne dorim cu adevarat, la nivel de sine. Clarificarea ideilor ne lumineaza pasii spre etapele care trebuie parcurse in continuare.

Daca nu avem inca un jurnal, ar fi momentul potrivit sa incepem sa ne punem pe hartie povestea vietii. Vom realiza cu timpul cat de benefic este sa ne „citim” gandurile.

Unii dintre noi pot sa descopere ca scrisul face parte din realizarea misiunii personale si ca pot face din asta nu numai un hobby, dar chiar si o cariera.

Cartea Scrieti despre gandurile si sentimentele voastre mai poate indica si o perioada propice invatarii unei limbi straine sau scrierii unor articole sau lucrari ce pot fi apreciate de publicul larg.

Admite adevarul

tarot

A doua carte, Admiteti adevarul fata de voi insiva si actionati in consecinta, se refera la o emotie puternica pe care am resimtit-o si pe care am ignorat-o in ideea de a evita conflictul si sperand ca „timpul le va rezolva pe toate”. De fapt, nu am facut altcevadecat sa „bagam gunoiul sub pres” si sa acumulam mai multa frustrare prin evitarea unei confruntari directe. Arhanghelul Mihail ne indeamna sa analizam corect situatia si sa ne eliberam de suferinta prin exprimarea emotiilor. Acestea vor duce cu siguranta la vindecarea sufletului si ne ofera directia si calauzirea de care avem nevoie.

Pentru cei care trec printr-o situatie deosebita si sunt ingrijorati de schimbarile care pot avea loc in viata, cel mai bun lucru este sa-si asculte intuitia in deciziile pe care trebuie sa le ia pentru a mentine echilibrul si starea de multumire. Pentru asta este important sa pastram numai relatiile/ parteneriatele cu persoane pozitive.

Cartea Admiteti adevarul fata de voi insiva si actionati in consecinta ne sfatuieste sa nu facem compromisuri si sa ne infruntam temerile. Iubirea este sentimentul cel mai profund care poate aduce in viata noastra o bucurie nemasurata, cat ai clipi.

Esti in siguranta

tarot

Prin intermendiul cartii Voi si persoanele iubite sunteti in siguranta ni se reaminteste ca noi si cei dragi suntem protejati permanent de entitatile de lumina care ne iubesc neconditionat.

Ar fi cazul sa avem incredere ca Dumnezeu ne trimite suportul necesar pentru a depasi momentele dificile care ne pun la incercare credinta.

Putem lasa grijile si preocuparile legate de bani in seama Lui, astfel vom primi solutii care sa rezolve problemele financiare.

Aceasa carte reprezinta si protectia Arhanghelului Mihail si a ingerilor in calatorii sau/si in afaceri.

 

Rugaciune catre Arhanghelul Mihail

Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail, va multumesc ca vegheati asupra mea si a celor pe care-i iubesc (specificati numele acestora).
Va rog sa ma ajutati sa ma simt in siguranta si in pace; umpleti-ma cu credinta, sa ma pot focaliza asupra prioritatilor si sa ma bucur de o viata sanatoasa si fericita.

Geni Constantinovici