Mesaje de la Arhanghelul Mihail (13 - 19 Iunie 2016)

"Când te uiţi la o fiinţă umană şi simţi o mare iubire pentru ea sau când tu şi frumuseţea naturii rezonaţi împreună, închide-ţi ochii câteva clipe şi simte esenţa acelei iubiri sau a acelei frumuseţi, inseparabile de cine eşti tu, de adevărata ta natură. Forma externă este o reflexie temporară a ceea ce eşti în interior, în esenţa ta. Acesta este motivul pentru care iubirea şi frumuseţea nu te vor părăsi niciodată, deşi alte forme exterioare o vor face." 

Eckhart Tolle, "Linistea vorbeşte"

Dragii mei,

Arhanghelul Mihail, prin iubirea lui fata de oameni, ne sprijina in momentele dificile prin care trecem si ne arata calea spre regasirea luminii divine din noi.

Prin intermediul cartii – Noi Inceputuri si „De la capat” Arhanghelul Mihail ne incurajeaza sa ne eliberam de tot ceea ce nu ne mai bucura: o relatie care a devenit toxica, un loc de munca care nu ne mai aduce satisfactie, legaturi de prietenie superficiale. Ne lasam angrenati in vartejul unor ape tulburi, uitand adevaratul nostru scop pentru care am venit aici. Evolutia noastra spirituala depinde numai de noi insine. Sufletul este intotdeauna liber, liber sa aleaga sa experimenteze ceea ce-si doreste.

Arhanghelul Mihail ii sustine puternic in aceasta perioada pe cei care au avut curajul sa spuna „stop” si „o iau de la capat”. Le inspira curaj si fermitate in deciziile pe care le iau, au sustinere in schimbarea modului de gandire si diplomatie in negocierea unor proiecte noi.

Este important de semnalat ca iertarea si iubirea sunt sentimentele primordiale in vederea eliberarii de trecut. Nu putem crea lucruri frumoase sub influenta emotiilor negative care ne urmaresc la fiecare pas. Schimbarea metalitatii ne pot stimula fericirea si increderea.

mihail

Noi Inceputuri si „De la capat”

Cartea Noi Inceputuri si „De la capat” mai poate semnifica o vindecare iminenta a celor care sufera de anumite afectiuni usoare.

Mai poate fi vorba despre o imbunatatire a relatiilor sentimentale pentru cei implicati in parteneriate sau o dragoste la prima vedere pentru cei singuri care si-au pierdut orice speranta ca vor intalni pe cineva.

Tot in aceasta saptamana este posibila mutarea intr-o locuinta noua sau inceperea unor amenajari in cea actuala.

Nici segmentul profesional nu este evitat, pot avea loc schimbari neasteptate la locul de munca benefice pentru unii, neplacute pentru altii. Pentru fiecare, in functie de lectia care ii este data pentru a invata ceva. Oricare ar fi, avem cu siguranta ceva de invatat. Doar pastrand o atitudine pozitiva si incredere deplina, vom avea parte de foarte multe realizari!

mihail

Iertati-va!

Ce-a de-a doua carte – Iertati-va: Nu ati facut nimic gresit, apare atunci cand sentimentul de vinovatie afecteaza linistea interioara si influenteaza starea de fericire dupa care tanjim. Sunt persoane care se invinovatesc pentru ceva ce s-a intamplat in trecut si raman blocati cu acele sentimente distructive, nesanatoase, nedorind sa se elibereze. Ei bine, acum este momentul sa lasati totul in seama lui Dumnezeu si Arhanghelului Mihail si sa acceptati ca ati facut ceea ce credeati ca este corect in acel moment. Va rog sa fiti mai ingaduitori cu voi insiva si sa va oferiti mai multa iubire si intelegere. Concentrandu-va pe trecut, nu faceti altceva decat sa-l retraiti si sa-i dati putere si mai mare. Daca aveti nevoie de ajutor, cereti si veti primi. Viata este frumoasa si merita sa ne bucuram de fiecare clipa Prezent!

mihail

Petreceti mai mult timp in aer liber

Asa cum era de asteptat, pentru week-end apare cartea – Petreceti mai mult timp in aer liber. Arhanghelul Mihail ne trimite acest mesaj pentru avem nevoie sa petrecem mai mult timp in natura ca sa ne incarcam bateriile, sa ne luam energia de la soare, de la plante, de la pomi. Mama Pamant ne ofera atatea bogatii de care putem beneficia, dar de care nu suntem intotdeauna constienti. Sa ne conectam la spiritele naturii si sa fim recunoascatori in fiecare moment. In mijlocul naturii suntem relaxati, ne eliberam de stres si de grijile cotidiene. Natura ne vorbeste, doar sa ne linistim gandurile si sa ascultam: susurul apelor, fosnetul frunzelor, cantecul pasarilor…

Oferiti iubire si atentie plantelor din casele voastre si ele va vor rasplati pe masura.

Cartea mai poate indica o dorinta mai veche de a pleca intr-o calatorie spirituala intr-un loc incarcat energetic. Este posibil sa primiti informatii in acest sens, profitati de aceasta oportunitate.

Daca toate minunile naturii au atins o coarda sensibila a inimii noastre, poate misiunea noastra personala este sa protejam planeta Pamant si/sau drepturile animalelor.

Rugaciune catre Arhanghelul Mihail:

Iti cer sa ma ajuti sa scap de autoinvinovatire si sa ma iert pe mine insumi/insami. Te rog calauzeste-ma sa ma eliberez si sa ma vindec de orice manie toxica si de trecut sau teama fata de altii. Iti multumesc, Arhanghele Mihail, ca m-ai ajutat sa ma simt centrat(a) si in stare de pace.

Geni Constantinovici

 

Nota: Setul de carti Arhanghelul Mihail (creat de Doreen Virtue)