Mesaje de la Arh.Mihail (20-26 iunie 2016)

"Nu-i nimeni vinovat de neimplinirile noastre. Limitele interioare sunt mai dureroase decat orice limita exterioara." Constantin Noica

Dragii mei,

Arhanghelii Rafael si Mihail, dar si minunatii nostri Ingeri ne ofera sfaturile lor pline de iubire si intelepciune pentru o viata echilibrata.

Produse organice

Organic Foods.jpg

Cartea Produse organice apare atunci cand am devenit sensibili la tot felul de substante toxice prezente in alimente, bauturi si in mediul in care traim. Arhanghelul Rafael recomanda sa consientizam pericolul acestora si sa trecem imediat la o alimentatie bazata pe produse organice. Este foarte important sa facem o detoxifiere a corpului si sa evitam (pe cat posibil) mediul poluant, petrecand mai mult timp in mijlocul naturii. Mai mult ca sigur, unii dintre voi ati primit ghidare Divina cu ceva vreme in urma si ati reflectat la aceste lucruri. Acum apare cartea Produse organice pentru a valida ceea ce stiati deja.

Sigur, ne gandim ca toate aceste produse biologice sunt mai scumpe si poate nu toti ne putem permite acest „lux”, dar daca privim in sens pozitiv, de fapt este o investitie importanta in sanatatea noastra pe termen lung. Putem beneficia de vitamine si minerale naturale, dar si de energia benefica a acestor produse (mangaiate de razele soarelui si de roua diminetii).

Cartea Produse organice mai semnifica si folosirea unor produse de curatenie ecologice in treburile casnice si a produselor de ingrijire a corpului (sampoane, creme de fata/de corp, demanchiante, etc) naturale si la indemana oricui (pot fi preparate in casa).

Daca aveti posibilitatea sa va asigurati alimente organice din propria gradina, ar fi ideal. Considerati si aceasta varianta. Sa incercam sa evitam, pe cat posibil, produsele chimice care nu fac altceva decat sa creeze dependenta si sa ne afecteze sanatatea si vitalitatea.

Ati creat aceasta situatie

Ati creat aceasta situatie.jpg

Cartea Ati creat aceasta situatie si aveti puterea de a o schimba apare pentru a ne reaminti ca noi suntem creatorii propriilor noastre vieti prin alegerile pe care le facem. Nu suntem victime pasive la cheremul celor din jurul nostru. Avem drepturile si abilitatile necesare pentru a ne elibera de haina grea a victimizarii si de a schimba situatia sau relatia in care le aflam. Totusi, atata timp cat ne invinovatim pe noi sau pe ceilalti pentru ce ni se intampla vom ramane blocati in convingerile noastre.

In cazul in care sunteti in conflict cu cineva, ar fi indicat sa vorbiti deschis cu acea persoana si sa-i transmiteti iubire si iertare. Este modul cel mai usor de a va elibera de suferinta si a transmite Universului ca sunteti gata sa mergeti mai departe.

Tot aceasta carte mai poate indica si un inceput in a va transforma visurile in realitate. Lasati-va ghidati de intuitie si actionati in directia in care simtiti ca va aduce liniste si siguranta. Daca aveti cumva vreo strangere de inima in legatura cu ceea ce faceti in prezent, probabil nu este cea mai buna alegere.

Cerand ajutor bunului Dumnezeu si Arhanghelului Mihail si apoi urmand cu sfintenie calauzirea lor, vom avea parte de schimbari dramatice in viata noastra.

Rugaciune catre Arhanghelul Mihail

Iti multumesc ca m-ai lasat sa ma sprijin pe taria ta si mi-ai amintit de propria mea putere. Te rog sa ma calauzesti sa manifest si sa vindec conform vointei lui Dumnezeu, creand pace si binecuvantari pentru toti cei implicati.

Comunicand clar

Communicate clearly.jpg

Cea de-a treia carte, Comunicand clar, este destinata celor aflati intr-o situatie care necesita o comunicare atenta si foarte precisa. Sa nu presupuneti ca cei implicati inteleg ce vreti sau ce aveti nevoie de la ei. Ar fi preferabil sa aveti o discutie fata in fata pentru a clarifica cerintele/dorintele, dar daca nu este posibila, asigurati-va ca informatiile pe care le furnizati sunt complete si receptionate corect de ceilalti.

Cartea Comunicand clar poate indica o neintelegere intre parti care a provocat un conflict ce influenteaza atat echilibrul interior cat si atmosfera la locul de munca sau in viata de familie. Ar fi bine sa clarificati motivele care au dus la aceasta situatie si sa incercati rezolvarea nemultumirilor pentru a reusi sa mergeti mai departe, toti cei implicati.

Geni Constantinovici

 

Seturile de carti Vindecare cu Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Mihail si Raspunsuri de la Ingeri (create de Doreen Virtue si Radleigh Valentine)