Decizii corecte (5-11 octombrie)

tarot-decizii-corecte

Parca grijile si problemele nu se mai termina, cand dispare una apar zece. Suntem ingrijorati ca nu vom putea sa le facem fata si acest lucru ne epuizeaza si ne da o stare de disconfort si incertitudine. Ingerii stiu asta si ne sfatuiesc sa cantarim cu atentie situatia inainte de luarea unor decizii importante. Hai sa ne rugam si sa meditam, sa pastram o stare de calm si pace interioara!

Orice conflict trebuie evitat, cel mai bine in aceasta saptamana este sa transmitem multa iubire si lumina celor care ne provoaca. Cata eliberare simtim cand iertam si iubim!

Sa facem cat mai multe fapte bune si gesturi de milostenie semenilor nostri care nu sunt la fel de norocosi ca noi. Astfel, pe de o parte ne simtim mai fericiti, iar pe de alta parte universul ne va rasplati inzecit, pe cai nebanuite.

In cursul zilei de 8 Octombrie puteti primi o veste care sa va intristeze, dar veti depasi momentul cerandu-le ingerasilor ajutor si calauzire in solutionarea problemei. Ramaneti ancorati in realitate, evitand sa faceti scenarii care nu se vor adeveri niciodata. La ce folos sa lasam mintea sa „bata campii”?!

In ce priveste activitatea profesionala, sfaturi suplimentare ar mai fi: ganditi logic; fiti obiectiv si atent, verificati documentele si contractele cu mare atentie.

Andreea Munteanu