Doi de pamant (30 august-6 septembrie 2015)

doi-de-pamant-taror

Doi de Pamant (Two of Earth) este cartea de Tarot a saptamanii 30august-6 setembrie 2015.  Aceasta incearca sa ne spuna ca facem prea multe lucruri deodata. Asta nu inseamna ca nu putem jongla cu prioritatile noastre si nu avem succes, doar ca ne este destul de dificil sa le rezolvam. Adesea, aceasta carte se refera la cineva care are multiple job-uri sau activitati sau la cineva care spera sa-si schimbe cariera. Daca este vorba de schimbarea carierei,  cartea ne sugereaza sa nu facem pasul inainte de a avea certitudinea ca ne aduce siguranta si securitate (din punct de vedere finaciar).

In cazul in care suntem stresati sau apar dificultati in luarea deciziilor, sfatul oferit prin intermediul cartii este sa folosim o abordare mai vesela si mai relaxanta.

De asemenea, este necesar sa ne simplificam viata prin eliminarea situatiilor dramatice sau chiar prin indepartarea unor anumite persoane din viata noastra.

Numarul ingerului pentru aceasta carte este 66. Energia lui 66 este una de ingrijorare, de obicei din punct de vedere finaciar. Numarul 66 se reduce la 3 (6 + 6 = 12, 1 + 2 = 3). 

Sa ne rugam la Iisus Hristos sa ne ajute sa ramanem pozitivi si echilibrati ori de cate ori simtim ca avem nevoie. Sa ii multumim pentru darurile divine pe care le primim in fiecare zi.

Autor: Andreea Munteanu