Cartea de Tarot (11-17 iulie 2016)

Dragi prieteni,

Pentru saptamana aceasta, etalarea cu o carte de tarot, ne aduce in fata in fata cu echilibrul. 

tarot.jpg

Echilibrul

Aceasta carte de tarot este o carte a integrarii informatiilor pe care le-ai primit in ultimele zile si care ne indeamna, pe toti, sa incercam sa ne gasim echilibrul interior. Acum a sosit momentul in care te poti bucura de schimbari, de transformari complete si noi experiente. S-ar putea sa primesti doua sau mai multe vesti care sa deschida noi orizonturi sau noi abordari privind viata. Chiar daca a sosit momentul schimbarii, incearca sa treci prin aceasta experienta cu inima deschisa, fara sa iti fie frica, fara sa manifesti idei preconcepute.

Lasa lucrurile sa curga de la sine, lasa-te purtat de fluxul evenimentelor ce vor urma sa se produca, deoarce destinatia spre care vei fi dus este una a abundentei, a pacii si linistii.

S-ar putea ca in urmatoarea saptamana sa intalnesti o persoana care iti v schimba parerea despre viata si despre relatia cu cei din jur. Din nou aminteste-ti ca mesajul cartii de tarot este unul simplu, dar eficient: nu te opune schimbarilor! Accepta sa te lasi purtat de provocarile vietii.

Este foarte important sa iti gasesti echilibrul interior, pentru ca succesul eforturilor tale depinde de starea de pace pe care o manifesti. S-ar putea chiar sa fie nevoie sa faci un compromis, pentru o scurta perioada, deoarece in acest mod vei castiga timp pentru a lasa loc schimbarilor ce urmeaza sa se produca.