Fii deschis la succes (2-8 noiembrie)

tarot-succes

Cartea de tarot a saptamanii iti spune ca acum este momentul sa stralucesti! Aceasta carte arata ca vei primi recunoastere pentru minunatele lucruri pe care le-ai realizat. Cand te afli sub lumina reflectoarelor, reaminteste-ti ca meriti din plin caldura si iubirea celor care te apreciaza si au incredere in tine. Daca nu te simti confortabil cu atentia pe care o primesti, roaga-i pe ingeri sa-ti dea increderea ca trebuie sa mergi mai departe.

Poate vei realiza ca este nevoie de un echilibru cu privire la mai multe prioritati, proiecte sau chiar oameni implicati in acest moment. Ingerii te vor ajuta sa ramai centrat pe situatie si sa iei deciziile corecte in functie de scopul tau.

Ai grija sa eviti tentatia de a intra intr-o drama crezand ca visul tau este fantasmagoric si greu de realizat. Poate vor exista momente cand vei fi depasit de situatie si oboseala isi va spune cuvantul. Dar daca ramai calm, echilibrat si ai o atitudine pozitiva vei experimenta un mare succes!

O data ce iti vei gasi calea pe care sa o urmezi si echilibrul de care iti spuneam, lucrurile vor merge in virtutea inertiei. Atunci nu vor mai fi eforturi suplimentare pentru a face ceea ce-si doreste sufletul tau.

Semnificatii suplimentare ale acestei carti — claritate absoluta a scopului; o promovare bine-meritata; calatorie in interes de serviciu; ramai calm in cazul unor provocari

Geni Constantinovici