Imparatul (24-31 august 2015)

imaparatul-tarot

Imparatul (The Emperor) iti spune ca in saptamana 24-31 august ai nevoie de reguli si organizare. Prin implementarea unei structuri in planurile tale vei reusi mult mai usor sa-ti transformi visul in realitate. Trebuie in primul rand sa-ti faci un plan si sa intelegi ca o gandire logica si o disciplina de fier au menirea de a-ti pune in aplicare gandurile creative.


Principiile subliniate aici sunt spiritul de conducere, integritatea; imaginea sugereaza persoane cu autoritate, oficialitati guvernamentale sau persoane care fac parte din armata. Chiar daca Imparatul indeamna la disciplina si ordine, arta si muzica au puterea de a induiosa pana si persoanele autoritare.

Energia cartii Imparatul este una de iubire, dar stricta, cum ar fi cea a unui tata care doreste sa te indrume cu grija, astfel incat sa reusesti in viata si sa ai parte de fericire. De asemenea, cartea ne invata sa luam in considerare si necesitatile celorlalti, nu numai dorintele noastre.

Numarul cartii este 4, fiind asociat cu dorinta ingerilor de a servi, asista, proteja si de a crea oportunitati pentru propria noastra dezvoltare, pentru o viata plina de succes si impliniri. Acest numar reprezinta stabilitate, structura si lucruri bine facute.

Aici apare Arhanghelul Mihail, al carui nume se traduce prin "cel asemenea lui Dumnezeu". El este un Arhanghel puternic si protector, are grija de siguranta noastra si ne ajuta sa gandim logic. Ar fi minunat sa-i cerem sprijin si ghidare in fiecare zi.

Semnul zodiacal al acestei carti este Berbecul. Acest prim semn al zodiacului este direct, independent, hotarat, sigur de sine. Ca un adevarat intreprinzator, este intotdeauna gata sa inceapa un proiect nou. Esti gata si tu?

Autor: Andreea Munteanu