Incercari, teme si solutii (15-21 August 2016)

De aceasta data, in aceasta saptamana, RoAstrolog si Alexandra Coman iti propun un nou tip de etalare a tarotului. Aceasta poarta numele de Etalarea saptamanii in care se extrag sase carti  si care reprezinta incercarile, temele si solutiile pentru saptamana in curs. Inainte insa de a citi articolul, te rog sa te relaxezi, sa respiri adanc, sa inchizi ochii si sa vizualizezi saptamana aceasta in care urmeaza sa intram cu totii, sa iti imaginezi temele principale pe care le ai de lucrat in aceasta saptamana, programul pe care il ai de facut. Respira adanc si apoi te invit sa lecturezi acest articol.

1. Steaua. 2. Cinci de Monede. As de Sabie.

1. Steaua. 2. Cinci de Monede. As de Sabie.

Steaua

Prima carte extrasa este Steaua. Aceasta carte iti indica maniera in care te percepi tu acum. Steaua este o carte a sperantei, a pacii si a renasterii, aduce optimismul noilor inceputuri. Cand apare Steaua intr-o etalare, atunci cartile iti transmit sa ai incredere constanta in transformarile pe care urmeaza sa le experimentezi. Dupa o perioada intunecata, iata ca apar razele pline de speranta ale unui nou inceput. Esti pe un drum al vindecarii si asigura-te ca poti sa te ocupi atat de latura fizica, cat si spirituala a vietii tale. Axeaza-te pe lucrurile practice si vizualizeaza intr-o maniera pozitiva viitorul.

Cinci de monede

Urmatoarea carte etalata este cartea temei acestei saptamani si anume Cinci de Monede. Atunci cand apare aceasta carte intr-o etalare ti se semnaleaza ca nu ai suficienta incredere in tine si in fortele tale. S-ar putea sa te avertizeze ca te confrunti cu niste pierderi materiale, ca-ti este frica de ziua de maine si ca nu ai incredere in ceea ce esti capabil sa realizezi. S-ar putea sa fie nevoie sa te odihnesti sau sa acorzi mai multa atentie starii de sanatate. Aceasta carte care in aceasta saptamana reprezinta tema de lucru pe care ai primit-o de la tarot iti reaminteste ca indiferent de situatia prin care treci si cu care te confrunti nu esti singur! Incearca sa iti reactivezi agenda de cunostinte si prieteni deoarece conexiunile sociale si spirituale sunt indispensabile in acest moment pentru a-ti permite sa perseverezi pe drumul pe care ai pornit.

Asul de Sabii

A treia carte etalata este Asul de Sabii si reprezinta lucrurile pe care ai uitat sa le faci sau care trebuiesc scoase la lumina. Cand apare aceasta carte intr-o etalare ti se ofera ocazia sa iti folosesti mintea si puterea de adaptare in fata situatiilor noi aparute. Vei da dovada de putere mare de concentrare, vei reusi sa dezvolti noi strategii si sa treci, efectiv, la fapte. S-ar putea sa primesti informatii despre situatia prin care treci. S-ar putea sa vezi lucrurile intr-o noua maniera. Este important, insa, sa renunti la poverile de pe umerii tai si sa te debarasezi de toate persoanele negative care incearca sa te influenteze intr-o maniera limitativa.

1. Regele de Monede. Patru de Bate. Valetul de Monede.

1. Regele de Monede. Patru de Bate. Valetul de Monede.

Regele de Monede

Urmatoarea carte etalata intruchipeaza provocarea cu care te vei confrunta in aceasta saptamana. Aceasta carte este Regele de Monede. In aceasta saptamana s-ar putea sa te confrunti cu un barbat ambitios. Poate ca este o persoana practica, un sef sau un om de afaceri. Este un barbat care dispune de sustinere financiara, care este atent cu modul in care cheltuie banii cu alte persoane, dar care nu ezita sa duca o viata de lux in ceea ce-l priveste. Incearca sa fii prudent in relatia cu aceasta persoana deoarece, chiar daca pare sigur de sine, in realitate, este posibi sa te atace pe la spate.

Patru de Bate

A cincea carte etalata este lectia saptamanii acesteia, lucrurile pe care le inveti acum, in prezent. Cartea etalata este Patru de Bate. lectia pe care o inveti este data de trecerea la un nou nivel al existentei. Este un moment in care va trebui sa privesti inspre trecut ca sa-ti poti gasi increderea in tine in ceea ce priveste prezentul. Ai parcurs un drum lung si greu pana ai ajuns aici, insa ai reusit, iar lectia saptamanii este sa fii recunoscator Universului, lui Dumnezeu si celor din jur pentru succesul pe care l-ai reputat pana acum, indiferent de lectiile de viata pe care le-ai insusit.

Valetul de Monede

Ultima carte a acestei etalari reprezinta darul pe care il vei primi in aceasta saptamana. Cartea etalata este Valetul de Monede si reprezinta o persoana pe care o cunosti sau pe care urmeaza sa o intalnesti in urmatoarele zile. Este o persoana atenta, precauta, insa iti va deschide foarte mult ochii asupra detalilor de viata pe care le ai de intalnit. Te va invata lucruri bune, iti va oferi sfaturi pertinente, asa incat darul saptamanii acesteia este adus de un om care te va consilia si te va ajuta sa progresezi.

Autor: Alexandra Coman