Indragostitii (16-23 august 2015)

indragostitii-tarot

Cand am ales aceasta carte, mesajul a fost despre o relatie puternica si de lunga durata - si la asta se refera ea de cele mai multe ori. Tipul acesta de iubire care apare in viata nu este doar pentru scurt timp si apoi dispare in neant.

Cartea este printre putinele din setul de tarot care indica aparitia sufletului pereche. Ea anunta o iubire trainica si adevarata, este momentul sa te gandesti la o cerere in casatorie sau o logodna.

Se poate si ca relatia sa nu fie de natura romantica ci mai degraba platonica, in acest caz este vorba de un adevarat prieten, credincios, care iti va fi mereu alaturi.

O alta semnificatie a cartii este luarea unei decizii importante, pe care sa o faci cu inima, nelasandu‑te influentat(a) de rational. Evaluand bine situatia, vei simti care este alegerea corecta. Ti se reaminteste importanta conectarii cu cealalta persoana prin intermediul iubirii (de la inima la inima). Este momentul sa intelegi ca avem nevoie in primul rand de emotie pentru a ne simti plini de viata si cu adevarat fericiti.


Cifra 6 apare si de aceasta data si reprezinta preocuparile materiale, probleme de fertilitate sau grija fata de cei din familie. Arhanghelul Rafael este cunoscut ca fiind vestitorul iubirii in textele vechi, iar numele lui inseamna "Dumnezeu vindeca". Prin urmare il poti chema de cate ori sunt probleme de sanatate, ajutandu-te sa o recuperezi sau sa o imbunatatesti pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti.
 

Autor: Andreea Munteanu