Mesaje de la ingeri (30 Mai - 5 Iunie)

Dragii mei,

Am ales intuitiv sa revin la setul de carti preferat—Angel Tarot Cards creat de Doreen Virtue si Radleigh Valentine, deoarece ingerii vor sa ne transmita pentru saptamana aceasta cateva mesaje privind cariera, relatiile, sau dorinta unui plan de viitor (prin Sapte de Foc), si aspectele emotionale ale relatiilor de familie, prieteniilor, experientelor anterioare ce pot afecta prezentul (prin Regina de Apa si Cinci de Apa). Cartile de Apa fac referire si la partea spirituala, la darurile intuitive.

Sapte de Foc

Sapte de Foc

Sapte de Foc

Prima carte (Sapte de Foc) semnifica puterea feminina invaluita intr-o pasiune puternica. Suntem sfatuiti sa ramanem fermi pe pozitie, aparandu-ne propriile credinte si valori si sa cugetam la alegerile pe care trebuie sa le facem. De cele mai multe ori avem tendinta de a detine controlul asupra tot ce se intampla in viata noastra, astfel creandu-ne un conflict interior care ne deturneaza de la misiunea noastra. Poate ar fi mai bine sa ne eliberam de aceasta dorinta dictata de ego, lasandu-ne grijile in seama lui Dumnezeu. Vom primi tot ce ne trebuie exact atunci cand  suntem pregatiti sa primim. Asa cum spunea Paul Ferrini in „Iubire fara limite”: Valoarea darurilor de la Dumnezeu este de ordin superior. Ele te ajuta sa te deschizi la adevarata ta natura si la adevaratul tau rost aici. Cateodata, ele par sa inchida o usa si nu intelegi de ce. Numai atunci cand usa potrivita se deschide, pricepi de ce usa nepotrivita a fost inchisa”.

Fara indoiala ca toate provocarile pe care le-am experimentat pana acum ne-au ajutat sa devenim mai puternici si am invatat lucruri care ne vor fi de folos in viitor, evitand sa mai facem alegeri gresite in situatii similare.

Regina de Apa

tarot cu ingeri

Cea de-a doua carte—Regina de Apa, poate indica o preocupare legata de mediul familial, dorim sa oferimsuport material sau moral membrilor familiei, ori poate fi vorba despre un ajutor pe care il primim de la cei apropiati. Aceasta carte apare si atunci cand  se intampla ceva foarte important in relatia noastra cu cineva (inr-o legatura de dragoste sau platonica)  care ne determina sa luam o decizie ce va aduce liniste si bucurie pe termen lung.

Regina de Apa este o carte care arata profunde experiente paranormale. Ne sfatuieste sa dam mai multa importanta sentimentelor si ghidarii interioare, intuitiei si viselor premonitorii. Ne atentioneaza ca trebuie sa avem grija de noi insine, sa nu mai muncim pana la epuizare si sa evitam persoanele care ne vlaguiescde energie. Sa-l invocam pe Arhanghelul Mihail sa ne protejeze cumantia lui de culoare albastru regal  pentru protectie si putere.

Cinci de Apa

Cinci de Apa

Cinci de Apa

Cartea Cinci de Apa ne spune ca este normal ca lucrurile sa nu se intample intotdeauna asa cum ne imaginam sau cum speram. Totusi, sa avem increderea ca Universul stie ce este mai bine pentru noi, chiar daca uneori nu vedem lucrarea lui si niciluminita de la capatul tunelului. Este foarte important sa ne aducem mintea si inima la unison si sa avem credinta nestramutata ca situatia respectiva (poate dificila) ne va fi utila mai tarziu.

Concentrandu-ne pe trecut sau pe lucrurile care au mers „prost” nu facem altceva decat sa ramanem blocati in propria noastra capcana, nereusind sa mergem mai departe in directia regasirii bucuriei de a trai.

 

In concluzie ...

Saptamana aceasta este indicat sa ne concentram pe lucrurile cu adevarat importante din viata noastra si sa ne eliberam de poverile trecutului.

Viata este frumoasa doar daca ne dorim acest lucru din adancul sufletului nostru si daca actionam in acest sens. Putem cauta raspunsuri si rezolvari in exterior care ne ajuta sa identificam anumite aspecte pe care poate nu le stim, dar cel mai bun „prieten” al nostru este intuitia. Acest prieten de nadejde stie cel mai bine ce avem nevoie si ne ajuta neconditionat. Sa ne linistim mintea si sa ascultam vocea interioara!

Geni Constantinovici