Mesajele ingerilor (4-10 iulie 2016)

„Iubirea este o vibratie universala. Ea comunica cu toate speciile, functioneaza pe toate nivelele si exprima adevarata noastra natura. Iubirea reprezinta fundamentul oricarui proces de vindecare si esenta absoluta a fortei vitale.” Richard Gordon, Atingerea cuantica – Puterea de a vindeca. 

Dragii mei,

Ingerii ne ghideaza cu gingasie si iubire nemarginita oferindu-ne indicii la orice pas, important este sa le intelegem mesajele si sa actionam in consecinta.

Desi am folosit alt set de carti, in mod uimitor am primit aceleasi mesaje (de data aceasta de la ingeri) ca in citiririle anterioare, cand mesajele au venit de la Arhanghelii Mihail si Rafael. Desi modul de exprimare este oarecum diferit, ingerii insista pe aceleasi teme, deci ar fi bine sa ne intrebam cat din sfaturile lor am urmat?

Binecuvantari travestite

Binecuvantari travestite.jpg

Cartea Binecuvantari travestite apare cand avem o problema aparent fara nicio rezolvare si nu ne putem decide cum sa o abordam. Ei bine, ingerii ne soptesc ca ar fi momentul sa ne detasam putin de situatie si sa privim din afara, astfel vom reusi sa fim obiectivi si sa luam deciziile corecte.

Ei ne ajuta sa constientizam esenta divina din aceasta provocare, care ne poate aduce beneficii neasteptate in viitor (conditia fiind sa invatam din aceasta experienta, pentru a reusi sa schimbam ceva in atitudine si mai ales in modul nostru de gandire). Daca treburile nu se rezolva asa cum ne-am dori, sa intelegem ca planurile lui Dumnezeu sunt necunoscute, dar sa avem incredere ca El ne aude rugaciunile si vom afla curand solutiile grijilor noastre.

Aceasta carte mai poate indica o pierdere (materiala sau relationala) care va fi inlocuita cu ceva mai bun. Poate in ultima perioada au fost persoane care s-au simtit respinse (la locul de munca, intr-o relatie, etc) si si-au pierdut increderea in sine. Tocmai aceasta este incercarea – sa nu inceteze sa spere. Ingerii ne spun cu fermitate ca atunci cand o usa se inchide, alta se deschide. Sa avem incredere in ei!

Lasa trecutul in urma ...

Lasa trecutul in urma.jpg

Cartea Lasa trecutul in urma indica faptul ca suntem inca influentati de trecut, gandurile si sentimentele ne afecteaza prezentul si ne tin ancorati in aceleasi tipare care ne-au provocat suferinta si ne-au afectat stima de sine. Sfatul ingerilor este de a ierta pe cei care ne-au „ajutat” sa traim lectiile umilintei si iertarii pentru a putea sa mergem mai departe pe calea iluminarii. Mesajul este de a renunta la sentimentele toxice in schimbul pacii launtrice.

Daca este dificil sa constientizam aceste lucruri, ar fi bine sa apelam la o persoana experimentata (un consilier sau un mentor). Cand suntem implicati in relatii toxice avem sentimentul de acceptare si renuntam usor la orice decizie care ne-ar scoate din zona de siguranta. Poate unii dintre noi spun „rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Ar fi benefic pentru noi sa ne iertam pe noi insine si sa renuntam la asemenea convingeri printr-o abordare pozitiva a situatiei sau implicarea intr-o relatie benefica cu o persoana care sa ne redea increderea in sine si bucuria de a trai.

Credinta ca Dumnezeu ne ajuta permanent atunci cand suntem la ananghie si pastrarea echilibrului interior sunt foarte importante in aceste vremuri tulburatoare, cu evenimente si situatii imprevizibile si purificatoare.

Curatare si detoxifiere

Curatare si detoxifiere.jpg

Daca saptamanile trecute Arhanghelul Rafael ne indemna la o purificare a organismului, evitarea pe cat posibil a mediului poluant in care traim si a produselor chimice, acum primim inca o data recomandari cu privire la acest subiect prin intermediul cartii Curatare si detoxifiere.

Ingerii ne spun ca produsele cu aditivi alimentari (inclusiv zahar), alcoolul, cafeina, nicotina, etc. ne modifica nivelul de vibratie afectandu-ne comunicarea cu entitatile de lumina, dar si starea de sanatate. Daca le solicitam ajutorul, ei ne vor sustine in situatii de stres datorate renuntarii sau unele pofte exagerate. Si Arhanghelul Rafael poate fi invocat pentru sustinere si o trecere mai usoara a crizei de detoxifiere.

Pentru a fi siguri de eficienta acestei curatari, sa consultam un nutritionist care sa ne prescrie un regim corect, adaptat la necesitatile noastre. Pot fi folosite plantele medicinale in curele de purificare a organismului, ele dau rezultate extraordinare.

Cartea Curatare si detoxifiere semnifica puterea si abilitatea Arhanghelului Mihail de a indeparta energiile joase din organismul nostru sau din casa. Concomitent cu acest proces de purificare a corpului este necesar sa eliminam si factorii emotionali care ne otravesc sufletul. Asa cum va spuneam anterior, este timpul sa renuntam la situatiile si relatiile toxice.

In concluzie, eliberarea de emotii negative prin intermediul iertarii si iubirii si un mod de viata sanatos ne vor aduce starea de bucurie, de echilibru pe care ne-o dorim.

Geni Constantinovici

Citire - Setul de carti Calauzire zilnica de la Ingerii tai (creat de Doreen Virtue)

Mesaje de la Ingeri