Mesaje de la Ingeri (14–20 martie)

Saptamana aceasta este influentata de doua carti puternice, Trezirea si Carul, ce apartin Arcanei Majore.  Acestea semnifica in mod evident schimbari dramatice in viata si mesajele acestora ne ajuta sa avem o viziune clara asupra unor noi situatii ce necesita implicarea noastra.

Cea de-a treia carte (Doi de Apa) reprezinta latura noastra emotionala intens aspectata in ultima perioada si ne sustine in continuare prin emotii si trairi profunde care ne ofera oarece armonie interioara si dorinta de a deveni mai buni.

tarot

Cartea Trezirea  este reprezentata de  Arhanghelul Gabriel, care ne „sfatuieste”  prin mesaje subtile sa ne facem o introspectie si sa revizuim toate aspectele vietii de zi cu zi, pentru a fi siguri ca totul este bine pus la punct. Sa fim deci foarte atenti la semnele primite in aceasta saptamana si actiunile noastre vor fi incununate cu succes.

Se pare ca nu am prea tinut cont de sfatul ingerilor de a constientiza propria noastra unicitate, de aceea Arhanghelul Gabriel ne reaminteste acest indemn, sub o alta forma. Vom simti din ce in ce mai puternic vibratia sa, ar fi binesa tinem cont de aceasta calitate pe care o detinem chiar daca nu ne simtim pregatiti sau daca ne este teama sa o experimentam. Acum este momentul sa ne sustinem propriile idei, sa ne aratam lumii asa cum suntem cu adevarat, sa actionam corespunzator menirii noastre pe Pamant. Deseori incercam sa ii copiem pe ceilalti pentru a fi acceptati in societate si asta ne afecteaza din ce in ce mai mult. Traim cu falsa senzatie ca scopul in viata este de a realiza cat mai multe lucruri materiale – ele ne dau insa satisfactii doar pe termen scurt (eu le numesc „surogate”). Daca ne traim viata in bucurie si armonie sufleteasca vom putea schimba lumea din jurul nostru prin vibratia pozitiva pe care o transmitem.

Daca nu ne plac anumite lucruri care ni se intampla putem alege sa schimbam modul in care traim. Aceste schimbari pot fi neasteptate dar si solutiile pe care le gasim la noile provocari intalnite sunt destul de neobisnuite. Asa cum va spuneam si saptamana trecuta, folosind setul de Carti de tarot cu Ingerii Pazitori, este timpul sa ne manifestam originalitatea cu increderea ca Dumnezeu are planuri nebanuite, dar intotdeauna pozitive, pentru noi. Desi am folosit un alt set pentru aceasta saptamana (Cartile de tarot cu Ingeri), vedeti cum primim acelasi mesaj ce trebuie sa ajunga la noi? Nu ne ramane decat sa folosim liberul arbitru pentru a face cele mai buna alegeri.

tarot

Doi de Apa este o carte a iubirii, a bucuriei de a experiementa si a impartasi acest sentiment minunat cu altcineva. Persoana care ne iubeste este nerabdatoare sa ne intalneasca pentru a vibra la unison pe muzica inimii scaldata in razele soarelui. Nu are nevoie de multe cuvinte pentru a-si declara iubirea si dorinta de a petrece viata impreuna, pana la adanci batraneti. Aceasta carte poate reprezenta si o relatie foarte apropiata (nu neaparat de dragoste) intre prieteni, care va dura toata viata.

Cartea Doi de Apa poate fi o carte a iertarii. Disputele intre iubiti sau prieteni au disparut, gasindu-se o cale de rezolvare amiabila in beneficiul tuturor. Aceasta duce la continuarea si consolidarea unei relatii existente. Prin urmare, nu reununtati inainte de a rasari soarele si pe strada voastra. Se pare ca furtuna a trecut si acum este momentul sa va simtiti confortabil si in siguranta.

           Arhanghelul Metatron

           Arhanghelul Metatron

Cartea Carul  (Arhanghelul Metatron) arata ca unii dintre noi au reusit de curand sa depaseasca cu succes o situatie dificila. Reusita lor se datoreaza capacitatilor de a vedea ambele fatete ale unei situatii, pozitiva si negativa, de a echilibra si a stapaniforte opuse cu puterea mintii, actionand si luand deciziile corecte la momentul potrivit. Dupa eforturi majore au obtinut aprobarea, respectul si recunostinta celor din jur. Asta da realizare, meritati din plin sa va bucurati de rezultatele multasteptate.

Sfaturile primite prin aceasta carte sunt: ramaneti in continuare calmi si ancorati in realitate, stabiliti‑va cat mai clar obiectivele pentru noile proiecte si asigurati resursele de care aveti nevoie. Este important sa aratati stapanire de sine, determinare si dorința de a realiza acum ceea ce v-ati propus. Tot prin intermediul cartii Carul, sunteti sfatuiti sa va exercitati controlul fata de ceilalti oameni cu care colaborati intr-un mod ferm, dar amabil.

Dupa cum puteti observa, cartea este guvernata de Arhanghelul Metatron. El ne ajuta sa ne constientizam adevarata valoare, sa avem un nivel energetic crescut, sa ne simtim din ce in ce mai motivati si nerabdatori sa ne indeplinim cu succes misiunea. Metatron foloseste o figura geometrica sacra numita “Merkaba” sau “Cubul lui Metatron” ce iti permite sa faci un salt in timp si sa-ti manifesti instantaneu visele, transformandu-le in realitate. Sa apelam cu incredere la el pentru a experimenta transformarea viselor in realitate.

In concluzie, saptamana este incarcata in emotii puternice si schimbari de situatie care pe unii dintre noi ii bulverseaza iar pe altii ii stimuleaza sa-si foloseasca abilitati latente de care uitasera, fiind prea mult implicati in rutina de zi cu zi.

Avem liberul arbitru sa fugim de ele sau sa ne aruncam in mijlocul noilor situatii aparute si sa traim din plin in vartejul emotiilor.