Mesaje de la Ingeri (15-21 februarie 2016)

Dragii mei,

Dupa cum ati observat, ingerii ne transmit numai mesaje frumoase, de incurajare, dar ne si atentioneaza asupra unor aspecte nu tocmai pozitive, ce ne pot afecta daca nu le acordam atentia cuvenita. Pentru aceasta saptamana am fost ghidata sa aleg setul de carti al Ingerilor Pazitori din care am extras trei carti:

Ace of Action.jpg

Prin cartea Asul Actiunii, ingerii ne spun ca este momentul sa dai curs unui proiect nou, sa actionezi cu entuziasm si curaj in vederea crearii unor lucruri originale la care visezi de multa vreme.

O data cu Asul Actiunii pot aparea oportunitati noi in cariera sau dorinta de a face ceva si pentru sufletul tau (sa oferi mai multa importanta si timp unui hobby, cum ar fi: pictura, dansul, cantatul la un instrument) pe care l-ai neglijat din cauza grijilor si muncii de zi cu zi.

Aceasta carte se refera la actiune, creativitate, inspiratie si pasiune, prin urmare nu este cazul sa mai amanam cu nicio zi luarea deciziilor cu privire la propunerile pe care le primim pentru a ne indeplini visul. Orice provocare/actiune este un pas inainte care ne poate schimba viata si avem sansa de a descoperi cat este de frumoasa si de captivanta.

tarot

Cartea Imbratiseaza-i pe toti din jurul tau ne spune ca este foarte important sa fim inconjurati de persoane inteligente si sensibile care ne sustin, ne iubesc si ne accepta asa cum suntem, fara a incerca sa ne schimbe. Pot fi cateva pe care le cunoastem deja sau este momentul sa ne asociem cuoameni cu acelasi nivel de vibratie ca al nostru. Sa petrecem timpul cu cei care ne primesc cu inima si bratele deschise si ne ajuta sa evoluam spiritual si emotional, pentru ca este momentul sa descoperim ce este cu adevarat important in viata.

Asa cum va spuneam  si saptamana trecuta, ar fi bine sa ne detasam de cei care au o influenta negativa asupra noastra (daca nu am facut-o inca). Sa ne amintim ca trebuie sa facem propriile noastre alegeri, cu compasiune si bunatate fata de cei care ne-au acompaniat pana acum pe drumul vietii.

Celor care lucreaza la un proiect prin metode traditionale (invechite) li se sugereaza sa abordeze o modalitate creatoare prin care sa-si puna in valoare abilitatile si sa devina mai flexibili. In cazul in care acest lucru este prea provocator si le creaza disconfort, poate fi mai bine sa se intoarca la metodele deja testate si acceptate. N-ar strica sa mearga la niste cursuri, seminarii care sa-i ajute sa acumuleze mai multe informatii si sa le permita schimbari in modul de abordare al situatiilor dificile.

tarot

Opt de Abundenta vine sa ne spuna ca este timpul sa invatam (asa cum ne sfatuia si cartea anterioara) si sa ne onoram aptitudinile. Subiectele de studiu pot fi pentru bucuria sufletului sau ne ajuta sa avansam in cariera (depinde de preocuparile fiecaruia). Prin urmare, este un moment benefic pentru studiul si aprofundarea cunostintelor necesare pentru ceea ce dorim sa intreprindem.

Cartea ne atentioneaza ca este bine sa cercetam cu atentie fiecare actiune, inainte de a lua decizii importante. Sa fim mandri de munca noastra si sa nu ne lasam influentati de parerile si sfaturile „binevoitoare” ale celor din jur.

Daca lucram la un proiect si simtim ca sunt ncecesare anumite imbunatatiri, sa acordam timpul necesar si implicare totala pentru a efectua un lucru de calitate care sa ne aduca satisfactii atat sufetesti, cat si financiare. 

Geni Constantinovici