Mesaje de la Ingeri (2-8 mai 2016)

Dragii mei,

Dupa o perioada de post si rugaciune, sa traim cu emotie si bucurie sarbatoarea invierii Domnului Iisus Hristos. Este sansa noastra de a ne schimba universul interior si modul cum interactionam cu semenii nostri. Daca uneori suntem in situatii care ne depasesc si ne pun rabdarea la incercare, sa ne intrebam: Cum ar proceda Iisus daca ar fi in locul meu? Atunci, cu siguranta vom putea evita foarte multe probleme si conflicte care ne afecteaza sufletul si trupul.

Creativitate si Abundenta

Creativitate si Abundenta

Creativitate si Abundenta

Prima carte a saptamanii – Creativitate si Abundenta ne indeamna la actiune. Am dat dovada de incredere in visurile noastre, prin munca si perseverenta am dobandit abilitatile necesare si, nu in ultimul rand, am ascultat sfaturile ingerilor – ei bine, acum este momentul sa iesim din zona de confort si sa realizam lucruri marete. Cei care s-au dedicat trup si suflet unor proiecte importante, vor fi rasplatiti cu abundenta si prosperitate. Semintele pe care le-ati sadit acum vor creste si va veti bucura de o recolta bogata.

Cartea Creativitate si Abundenta anunta noi oportunitati in cariera pe care este bine sa le evaluati cu atentie. Ea poate semnifica de asemenea, o relatie de iubire si/sau mutarea intr-o alta locuinta impreuna cu patenerul de viata.

In aceasta saptamana predomina discutiile legate de maternitate, copii sau activitati creative pe care doreati sa le faceti dar pe care le-ati tot amanat datorita unor situatii urgente ce va solicitau atentia.

Cartea mai semnifica si dorinta unora dintre noi de a cheltui sume mari de bani in vederea achizitionarii unor lucruri de valoare sau nazuinta de a deveni un artist.

Finalizare cu Succes

Finalizare cu Succes

Finalizare cu Succes

Daca prima carte apartine arcanei majore si ne indeamna la actiune, cea de-a doua carte – Finalizare cu Succes ne anunta ca este momentul unei realizari incredibile. Toate actiunile noastre au parcurs un cerc complet, iar acum vom primi recunoastere si felicitari pentru uimitoarele eforturi depuse. Ne simtim mandri de rezultatele obtinute prin munca, traim sentimente de fericire si implinire.

Cartea Finalizare cu Succes semnifica pentru unii dintre noi iluminare spirituala. Sunteti binecuvantati cu abilitati intuitive extraordinare si realizati ca ati dobandit o alta viziune asupra vietii.

Deoarece cifra 21 din arcana majora indica sfarsitul unei calatorii (poate fi vorba despre un proiect, o relatie sau schimbarea unui loc de munca), curand vom incepe ceva nou si captivant in domeniul nostru de interes. Ca fiinte umane trebuie sa invatam continuu si sa ne dezvoltam.

Prin intermediul cartii Finalizare cu Succes suntem sfatuiti ca saptamana aceasta sa cream o atmosfera de caldura si armonie launtrica pentru a ne bucura din plin de acest moment al implinirii.

Aceasta carte mai poate indica claritatea scopului propus in viitorul apropiat, constiinta cosmica sau implicare in actiuni la nivel planetar. Pentru cei care au avut credinta macar cat un bob de mustar, visurile si sperantele lor vor deveni realitate.

Opt de Emotie

Opt de Emotie

Opt de Emotie

Cea de-a treia carte – Opt de Emotie amplifica mesajele primelor doua prin sentimete de fericire si de satisfactie pentru un lucru bine facut. Am realizat ca viata este mai mult decat am experimentat in trecut si suntem decisi sa depasim limitele si blocajele existente impuse de noi insine si de mediul in care traim. Am evoluat emotional si spiritual si avem dorinta de a impartasi cu ceilalti trairile noastre, dar uneori ne lovim de prejudecati si convingeri care nu ne mai apartin. Ar fi indicat sa fim atenti cui si in ce fel transmitem emotiile si gandurile noastre, deoarece exista riscul sa cream disconfort atat noua cat si celorlati.

Opt de Emotie ne transmite clar ca suntem gata sa ne luam viata in propriile maini si sa avem increderea ca suntem pe cale de a experimenta lucruri frumoase si pline de invataminte. Este timpul sa ne luam puterea inapoi, decizia ne apartine si suntem pregatiti sa oferim si semenilor nostri din bogatia de emotii pozitive pe care le traim. Ingerii se bucura atunci cand realizam lucruri marete si facem ceea ce este bine pentru noi.

Cartea Opt de Emotie semnifica, deci crestere spirituala si indemnul de a ne elibera de trecut. Mai poate fi vorba de promovare sau de schimbarea carierei.

In concluzie, saptamana aceasta se caracterizeaza prin emotii pozitive si realizari in diverse domenii pentru cei care au muncit din greu si care pot acum sa culeaga roadele eforturilor lor.

Lumina si iubire!

Geni Constantinovici