Mesaje de la ingeri (1-7 februarie 2016)

Motto: ”Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru implinirea visului tau.” Paulo Coelho

Ce poate fi mai minunat decat sa primim vesti bune de la cei care ne iubesc neconditionat si care ne ajuta de cate ori le-o cerem, si anume: INGERII.

Pentru aceasta saptamana avem trei carti frumoase ce ne arata ca suntem pregatiti sa trecem la o noua etapa in evolutia noastra, ca este timpul sa ne bucuram de noi inceputuri atat in domeniul financiar (reprezentat de Asul Abundentei) cat si in cel sentimental (reprezentat de Asul Emotiei), rezultatul fiind anuntat cu surle si trambite de ingeri: O schimbare fericita!!!

Ace of Abundance.jpg

Asul Abundentei vine in intampinare cu resurse extraordinare care ne ajuta in demararea unor proiecte importante cum ar fi: lansarea intr-o actiune riscanta, schimbarea carierei sau o afacere pe cont propriu. Sa fim deschisi la relatii noi cu persoane cu experienta in domeniu sau sa apelam la vechii prieteni care ne pot ajuta cu informatii sau idei. Sa nu uitam, in primul rand, de intuitia noastra care ne ajuta de fiecare data cand nu stim cum sa procedam.

Aceasta carte se poate referi la daruri de la altii (ex. bani, bunuri materiale), momente de relaxare petrecute intr-un mediu ambiant sau chiar sfaturi folositoare care te pot ajuta sa-ti atingi scopul benefic.

Atunci cand aparea aceasta carte, este clar ca putem face investitii pe termen lung, cum ar fi: cumpararea unei case, educatie suplimentara (cursuri, studiu aprofundat) sau sa ne gandim sa ne retragem din campul muncii (pentru cei care sunt aproape de pensionare, bineinteles).

Seminficatii suplimentare ale acestei carti: afacere proprie sau un nou contract; sanatate buna; concentrare pe rezultate; noroc; speranta in viitor; sentimentul ca suntem binecuvantati.

Asul anunta oportunitati pentru noi inceputuri, cel al Emotiei referindu-se la o relatie cu cineva care iti face inima sa tresalte de fericire sau poate fi vorba despre o relatie curenta care poate fi reimprospatata cu o suava briza a iubirii de altadata.

Daca nu exista inca cineva in viata voastra in acest moment, atunci puteti anticipa aparitia persoanei multasteptate. Poate chiar va veti indragosti.

tarot

Aceasta carte (Asul Emotiei) semnifica inceputul unor experiente emotionale extraodinare si ne sfatuieste sa acceptam cu bucurie si speranta tot ce vine catre noi. Mai poate indica de asemenea experiente intuitive inaltatoare, primind informatii cat mai frecvente si precise de la ingerii nostri. De obicei aceste mesaje sunt despre situatii emotionale prezente in viata noastra in acest moment.

In urma atator inceputuri promitatoare, ar fi cazul sa apara si rezultate pe masura. O schimbare fericita ne anuta ca a sosit momentul sa sarbatorim. In sfarsit norocul surade si celor care nu au beneficiat de prea multe evenimente frumoase in ultima perioada. Lucrurile au mers cu pasul melcului si, brusc, acum incep sa se precipite pe zi ce trece cu oportunitati neasteptate care ne ofera sansa sa facem schimbari majore in viata noastra.

tarot

Este necesar sa luam decizii ferme si clare foarte repede pentru a nu pierde nicio sansa de a experimenta lectiile care ne sunt atat de utile. Daca avem probleme in modul de abordare sau nu avem suficienta incredere in intuitia noastra, sa cerem ajutorul lui Dumnezeu, ingerilor sau prietenilor apropiati.