Mesaje de la Ingeri (11-17 Aprilie 2016)

Dragii mei,

Ingerii ne uimesc inca o data cu mesajele transmise prin intermediul cartii Sase de Foc, pe care am primit-o si la sfarsitul lunii martie. Persoanele active in diverse domenii traiesc momente extraordinare, bucurandu-se in sfarsit de realizari deosebite care le aduc satisfactii materiale si emotionale. Asa cum va spuneam anterior, poate fi vorba despre obtinerea unei diplome, o promovare sau un contract de colaborare cu cineva care ne-a ajutat si ne-a sustinut de-a lungul timpului, pot aparea eventual persoane noi in viata noastra. Daca tot suntem binedispusi, ar fi bine sa organizam o petrecere pentru a impartasi din bucuria noastra celor apropiati.

tarot cu ingeri

Cartea Sase de Foc poate indica si o recunoastere publica a realizarilor si eforturilor noastre intr-o activitate importanta. Poate fi vorba de o intalnire cu persoane influente din firma la care lucram, o calatorie in strainatate (in interes de serviciu) pentru a va promova ideile originale, demne de urmat, si a prezenta firma si tara intr-o lumina pozitiva.

Acestea sunt doar cateva situatii posibile, este important sa profitam de entuziasmul si pasiunea transmise de cartea Sase de Foc si sa intreprindem actiuni pe toate planurile pentru a beneficia de rezultatele pozitive. Aceasta ne va da si mai multa incredere in fortele proprii.

Ingerii ne mai sfatuiesc ceva prin intermediul cartii Sase de Foc: sa constientizam legatura dintre dezvoltarea noastra spirituala si abilitatile intuitive care ne-au ajutat sa luam deciziile cele mai bune. Acum intelegem ca nu mai este vorba de coincidente, ci de adevarate sincronicitati.

tarot cu ingeri

In aceasta saptamana sunt persoane care beneficiaza si de experiente emotionale. Romanticul, sensibilul si entuziastul Cavaler de Apa este dornic sa-i anunte pe cei care sunt indragostiti ca exista posibilitatea ca relatia sa duca spre o propunere de a va muta impreuna, chiar o cerere in casatorie. Oricum, poate fi vorba de o experienta romantica care va da aripi sa zburati spre al noualea cer. Insa aveti grija, Cavalerul de Apa  va sfatuieste sa va pastrati echilibrul si sa nu uitati sa ramaneti cu picioarele pe pamant. Este foarte important sa existe un sentiment profund al iubirii, care sa ramana si dupa ce ati trait cu pasiune inceputul acestei relatii romantice.

Cartea Cavalerul de Apa mai poate semnifica si o invitatie la un eveniment social sau o intalnire cu familia si prietenii apropiati.

Prin intermediul celei de-a treia carti - Universul - primim confirmarea ca am facut lucrurile exact asa cum trebuie si ar fi cazul sa fim multumiti pentru ce am realizat prin forte proprii, chiar mai mult, sa ne bucuram si sa fim recunoscatoripentru ce am primit. Arhanghelului Mihail ne sustine in luarea deciziilor corecte care ne vor conduce catre succes, el ne ofera echilibru, protectie si putere .

tarot cu ingeri

Cartea Universul este strans legata de prima carte - Sase de foc - prin aspectele legate de relatii, profesie, cariera. Ea indica trecerea la urmatorul nivel in viata personala sau in cariera. Poate fi o promovare sau o pozitie noua, ambele fiind provocatoare dar si promitatoare in viitorul apropiat. Tot aceasta carte mai poate indica o mutare intr-o casa noua sau un alt oras, chiar si in strainatate. Ea ne indeamna sa constientizam faptul ca ne-am urmarit cu atentie propria noastra evolutie si am dobandit claritate in gandire si asta ne ajuta sa intelegem ce trebuie sa facem mai departe.

Este important de mentionat ca numarul 21 este ultimul din Arcana Majora (care se refera la evenimente importante - nastere, casatorie, cariera si/sau evolutie spirituala - sau la alte situatii semnificative din viata noastra) si reprezinta finalul calatoriei Visatorului (cartea cu numarul 1).

Sfatul ingerilor prin intermediul cartii Universul este sa ne eliberam de ego si sa regasim bucuria de a trai pe deplin fiecare clipa, asemenea copiilor. Daca ne-am indeplinit in mare masura sarcinile care depind de noi, sa ne eliberam de grijile de zi cu zi pentru ca a sosit momentul sa traim in pace si bucurie cu noi insine si cu ceilalti.

Geni Constantinovici