Mesaje de la Ingeri (22-28 Februarie 2016)

Dragii mei,

Pentru saptamana aceasta avem informatii importante cu privire la situatia finaciara (Sase de Pamant) si la cea sentimentala (Indragostitii), accentuate de Arhanghelul Jeremiel cu ajutorul cartii Reinnoirea.

ingeri

Sasele de Pamant ne spune ca provocarile legate de bani ar trebui sa ia sfarsit, lasand loc abundentei si generozitatii din partea Universului – urmeaza sa fim recompensati pe masura eforturilor depuse. Prosperitatea poate aparea sub forma unor cadouri sau cresterea salariului pentru cei care s-au lasat influentati de puterea gandirii pozitive. Sau, aceasta carte poate reflecta plata unor datorii, intoarcerea unor favoruri sau eliberarea de alte obligatii financiare.

Cartea Sase de Pamant este si cartea recunostintei si actiunilor de caritate. Cu cat suntem mai recunoscatori Universului si daruim si celorlalti din ce avem, cu atat vom primi mai mult. Prin urmare, saptamana aceasta sa oferim celor mai putin norocosi timp, energie, cadouri sau chiar bani.

ingeri

Cartea Indragostitii se refera de cele mai multe ori la o relatie puternica de iubire pe termen lung care se intrevede in viitorul apropiat. Sa nu ne gandim la o relatie trecatoare care se consuma dupa cateva intalniri pasionale. Daca inima ne sopteste ca ne-am gasit sufletul pereche, sa nu mai stam pe ganduri ci sa planificam o casatorie cat mai curand posibil.

Aceasta carte mai semnifica si luarea unei decizii importante, pe care sa o facem din inima, fara a ne lasa influentati de rational. Evaluand bine situatia, vom simti care este alegerea corecta. Ni se reaminteste importanta conectarii cu cealalta persoana prin intermediul iubirii (de la inima la inima). Este momentul sa intelegem ca avem nevoie in primul rand de emotie pentru a ne simti plini de viata si cu adevarat fericiti.

Cifra 6 apare si de aceasta data si reprezinta preocuparile materiale, probleme de fertilitate sau grija fata de cei din familie. Arhanghelul Rafael este cunoscut ca fiind vestitorul iubirii in textele vechi, iar numele lui inseamna "Dumnezeu vindeca". Prin urmare il poti chema de cate ori sunt probleme de sanatate, ajutandu-te sa o recuperezi sau sa o imbunatatesti pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti.

Minunatul Arhanghel Rafael vine cu lumina lui verde vindecatoare sa vindece ranile pe care le avem ca urmare a asa-ziselor „pierderi” (renuntarea la un loc de munca care ne epuizeaza, la o relatie de prietenie care nu ne mai ajuta in evolutia noastra spirituala, o iubire neimpartasita, etc.).

ingeri

Cartea Reinoirea anunta finalizarea unei actiuni si ne sfatuieste sa luam o pauza si sa reflectam la trecut, cu realizarile si esecurile sale, pentru a ne decide incotro sa o luam. Aceasta poate include schimbari importante in cariera asa ca trebuie sa cantarim cu atentie si rabdare optiunile pe care le avem.

Cu siguranta ca avem decizii mari de luat, dar sa fim convinsi ca suntem pregatiti oricand sa facem fata provocarilor. Examenele scolare, procedurile legale sau testele de certificare se vor finaliza in modul cel mai benefic pentru noi.

Este o saptamana incitanta, cu aspecte diverse si schimbari de situatie pentru multi dintre noi. Sa ne bucuram ca avem sansa sa mai invatam cate ceva din aceste provocari ale vietii.