Mesaje de la Ingeri (29 februarie-6 martie)

Prima carte de saptamana aceasta (Alege Eliberarea) indica tendinta de a ne simti blocati in actiunile noastre, in timp ce Noua de Gandire ne spune ca suntem dominati de frici si incertitudine. Cu atatea probleme, cu siguranta vom avea nopti nedormite si zile in care ne-am dori mai degraba sa stam acasa si sa ne odihnim.

tarot

Ingerii ne asigura ca nu avem motive de ingrijorare! Gandurile negative provoaca doar suferinta si sentimentul ca suntem singuri si vulnerabili la tot ce ne inconjoara. Ne putem insa ridica nivelul de vibratie, cu ajutorul ingerilor, devenind mai optimisti si anticipand cele mai frumoase dorinte si sperante – aceasta va duce la materializarea lor.

Sunt momente cand ne lasam influentati de trecut si retraim aceleasi suferinte, privandu-ne de bucuria trairii momentului prezent. Constientizand aceste lucruri, vom putea sa ne eliberam de neiertare, atat a noastra cat si a celorlalti. Sa ne deschidem inima catre ceea ce este si ce va fi!

Sentimentul ca suntem blocati intr-o situatie care nu ne place ne diminueaza puterea si curajul de a lua o decizie. De fapt, ce nu realizam este ca noi detinem solutia problemei care ne preocupa in acest moment. In loc sa cautam confirmari si sfaturi din partea celorlalti, mai bine ne lasam ghidati de intuitie si facem propriile noastre alegeri.

Ne putem elibera de emotiile negative iertandu-ne, acceptandu-ne asa cum suntem si asumandu-ne responsabilitatea deciziilor pe care le luam. Astfel vom recapata puterea si bucuria de a trai aici si acum.

Sa le cerem ingerilor sa ne elibereze de griji pentru a ne putea concentra pe oportunitatile ce vin catre noi. Doar traind in lumina putem creste, putem evolua si zbura catre Sinele nostru Superior. Sa nu ne lasam manipulati de nimeni (inclusiv de ego-ul nostru!) ci sa manifestam iubire si armonie in suflete, sa fim noi insine.

Este o perioada buna pentru eliberarea de dependente si limitari, dar si pentru a pune capat relatiilor nesanatoase care provoaca suferinta si tristete.

tarot

A treia carte, (Noua de Actiune) ne spune ca am creat o multime de lucruri minunate (relatii sau realizari materiale, profesionale) de care suntem mandri si pe care vrem sa le protejam. Cei care au temeri legate de pierderea lor pot cere protectia Arhanghelului Mihail si a ingerilor pazitori.

Cei care au avut probleme usoare de sanatate se vor reface in mod miraculos, iar persoanele care au suferit traume  emotionale isi vor recapata echilibrul si pacea interioara.

Cartea este destinata si celor care sunt implicati in actiuni de protejare a mediului, a alimentelor netratate chimic, sau a animalelor.

Dupa cum vedeti, dragii mei, este o perioada de incercari la nivel de suflet, de trairi marcate de emotii puternice. Ele ne forteaza sa luam deciziile cele mai bune conform intuitiei noastre, fara a ne lasa influentati de cei din jur. Aceasta este adevarata provocare; rolul ei este de a ne ajuta sa devenim stapani pe viata noastra. Nu este usor, dar cu siguranta vom avea rezultate pozitive in actiunile ce vor urma.

Geni Constantinovici