Mesaje de la Ingeri (7 - 14 martie)

Avem o saptamana frumoasa, bogata in trairi si emotii inaltatoare (prin cartile Noua de Abundenta si Protectorul Emotiei), ne simtim pretuiti si dornici sa experimentam iubirea sub toate formele ei.

tarot

Cartea Noua de Abundenta ne spune ca eforturile noastre si increderea ca totul se intampla exact asa cum trebuie (chiar daca aparent rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor) ne aduc armonie si multumire sufleteasca. 

Ingerii ne sfatuiesc prin aceasta carte sa ne alocam putin timp liber pentru a ne bucura de tot ce vine frumos catre noi. Poate dorim sa ne retragem in natura pentru o meditatie sau sa ne intalnim cu prieteni dragi, sa petrecem o seara romantica cu persoana iubita. Suntem incurajati, pe masura posibilitatilor, sa ne facem cadouri valoroase (pe care le meritam!) si sa oferim si celorlalti. Sa oferim flori si ganduri frumoase celor pe care ii iubim, de aici si de dincolo.

Am realizat atatea lucruri pana acum si de aceea este un moment propice sa ne relaxam si sa ne gandim ce ne-ar face fericiti de acum incolo.

Acum este o perioada benefica pentru cei ce doresc sa-si deschida o afacere proprie, sa lucreze in domeniul pe care il indragesc mai mult. Cartea semnifica si siguranta financiara, sentimente de fericire inexplicabile sau bucurie interioara. Aceste emotii ne ajuta sa devenim mai buni si ne conduc catre succes.

Pentru ca este o saptamana a iubirii si trezirii la viata, cartea Protectorul Emotiei ne spune ca romantismul infloreste si iubirea prinde aripi. Primim flori pe neasteptate, urmate de vorbe frumoase care ne incanta sufletul si ne fac inima sa tresalte de fericire.

Pentru anumite persoane, este inceputul unei relatii de iubire care le face sa roseasca, sa zambeasca mai des, aparent fara motiv, si sa se bucure de soaptele suave alepartenerului. Protectorul Emotiei transcende totul in gratie si poezie, povestea de dragoste infloreste si ... uite asa ne-am gasit "jumatatea".

tarot

Aceasta persoana poate sa apara acum in viata ta sau sa fie cineva pe care il/o cunosti de mult timp si intre voi se (re)aprinde flacara iubirii. In orice caz, vom simti in aer mireasma iubirii si ar fi bine sa profitam din plin de tot ceea ce ne transforma si ne inalta spre o alta dimensiune: cea a FERICIRII fara limite.

Cartea mai poate reprezenta: o propunere de casatorie, efort artistic sau o invitatie la evenimente.

Pentru cei care se simt blocati in anumite relatii sau situatii, cartea Vazand clar spune ca sunteti singurii care va puteti elibera de trecut pentru a profita de ocaziile bune ce apar acum. Daca lucrurile nu s-au intamplat asa cum v-ati asteptat este pentru ca Dumnezeu are planuri mai bune cu voi. In loc sa va incrancenati sa rezolvati problemele, ar fi indicat sa cereti ajutor si ghidare ingerilor sau celor pe care ii simtiti aproape de sufletul vostru. Distantati-va putin si incercati sa priviti lucrurile dintr-o alta perspectiva, schimbati-va prioritatile si veti fi uimiti de cate lucruri frumoase veti experimenta in urmatoarea perioada. Prin urmare, luati o pauza in actiune si schimbati-va modul de abordare.

In cazul in care persoane apropiate ne solicita ajutorul, le putem acorda suportul nostru in vederea solutionarii problemelor. Este normal sa procedam astfel, dar este bine sa stabilim clar anumite limite, pentru a evita implicarea noastra pe termen lung si a nu ne lasa prinsi in vietile altora. Sa nu uitam de scopurile noastre, de motivul pentru care sunte aici.

Aceasta carte ne reaminteste de esenta noastra divina, de unicitatea care ne da fiecaruia un farmec aparte sustinuti fiind de idei originale.