Tarot - Marea Preoteasa (9-15 ianuarie 2017)

In aceasta saptamana RoAstrolog si Alexandra Coman au ales o etalare formata dintr-o singura carte. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Cartea de Tarot  - Marea Preoteasa

Marea Preoteasa.jpg

Cartea etalata este Marea Preoteasa. Aceasta carte iti aminteste sa ai incredere in instinctele tale. Dupa o perioada aglomerata, agitata si stresanta, acum este momentul sa petreci ceva timp in solitudine si tacere. Fii atent la mesajele pe care le primesti fie prin niste sincronicitati interesante, fie prin intermediul viselor. Ai incredere in intuitia ta.

Daca doresti sa primesti raspunsuri, atunci intoarce-te la tine, la esenta ta. Este un moment in care trebuie sa acorzi mai multa atentie lumii spirituale, meditatiei, relaxarii indepartandu-te pret de cateva zile de agitatia vietii de zi cu zi.

Daca viata, activitatile zilnice, locul de munca nu-ti permit “luxul” de a te indeparta de ceea ce faci si de a petrece timp in recluziune, macar pret de cateva minute pe zi mediteaza la nevoile tale personale, la dorintele pe care le ai. Stabileste-ti prioritatile pe care doresti sa le abordezi de acum inainte. Este momentul sa te gandesti la tine mai mult, la lumea ta interioara si sa acorzi mai multa atentie spiritualitatii.

Bine de stiu pentru toate zodiile ...