Mesaje de la Ingeri (18 – 24 Aprilie 2016)

Viaţa este darul lui Dumnezeu pentru noi. Modul în care o trăim este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu.”  – Michelangelo Buonarroti

Dragii mei,

Pentru saptamana aceasta avem doua carti importante (Profesorul Spiritual si  Cauta in Interior) care ne indeamna la introspectie si la gasirea unui mentor care sa ne ghideze pe calea regasirii naturii noastre divine. Vom fi uimiti de multitudinea de schimbari ce ne vor afecta dramatic sistemul de valori si modul de perceptie asupra vietii. Cea de-a treia carte (Vindecatorul Emotiei) accentueaza importanta emotiilor in toate actiunile pe care le intreprindem, in relatie cu noi si cu semenii nostri.

tarot

Cartea Profesorul Spiritual ne spune clar: „Cauta si vei gasi”. Ea este destinata celor care s-au simtit debusolati, care au nevoie de indrumare pentru ca nu stiu incotro sa mearga si ce decizii sa ia. Au cerut ghidare si vor descoperi o persoana care ii poate ajuta, oferindu-le sfaturi si sprijin moral.

Mai poate fi vorba despre persoane din grupul nostru de suflete, inzestrate cu intelepciune si abilitati extraordinare, care vor sa impartaseasca si celorlalti din cunoasterea lor si sa ofere ajutor neconditionat. Cartea  Profesorul Spiritual ii anunta ca este timpul sa actioneze cu iubire si intelegere fata de cei care doresc sa-i urmeze.

Daca suntem in cautarea iluminarii si vrem sa aflam mai multe despre esenta noastra Divina, ar fi bine sa cautam in interior. Putem gasi raspunsuri la framantarile noastre sufletesti atunci cand suntem intr-o stare de relaxare si de detasare fata de preocuparile cotidiene (de exemplu prin meditatie, sau petrecand singuri cateva momente in natura).

In aceasta perioada poate aparea cineva care ne ofera un sfat plin de intelepciune si trebuie neaparat sa tinem cont de el. Sa fim vigilenti!

tarot

Cartea Cauta in Interior ne reaminteste ca toti avem o intelepciune nativa uimitoare, in care putem avea incredere si pe care trebuie sa o folosim in scopuri benefice.

Aceasta carte nu este despre actiune, din contra, ingerii ne spun sa fim tacuti, sa meditam si sa ne rugam, sa ascultam vocea lui Dumnezeu si a Ingerilor nostri pazitori pentru ca vom primi cu siguranta solutii la problemele noastre. Putem primi ghidare prin intermediul viselor, adevarate revelatii referitoare la misiunea noastra.

Prin cartea Cauta in Interior, totul devine clar despre ce se intampla cu noi insine si ce dorim sa creem de acum incolo. Daca unii dintre noi am avut retineri in luarea unor decizii cu privire la implinirea unor dorinte, sa ne eliberam de griji si sa ne gasim pacea interioara. Rabdarea este o virtute, suntem uneori pusi la incercare si avem sentimentul ca suntem depasiti de probleme. Cu riscul de a ma repeta, mesajul este sa avem incredere in abilitatile noastre intuitive care s-au dezvoltat din ce in ce mai mult si sa ne lasam ghidati de emotii, sa implicam mai putin ratiunea pentru moment. Daca acceptam cu seninatate tot ce vine spre noi, fiecare lectie a vietii ne va aduce un pas mai aproape catre evolutia noastra pe acest pamant.

tarot

Cea de-a treia carte – Vindecatorul Emotiei ne spune ca, mai mult ca niciodata, experimentam stari emotionale profunde, iar intuitia noastra este din ce in ce mai puternica. Avem multe confirmari ca ceea ce am simtit se intampla si totusi mai avem indoieli. Bineinteles ca mintea este cea care incearca sa controleze totul si ne deturneaza de la misiunea noastra divina. Sa ne observam gandurile, dar sa nu le dam putere concentrandu-ne pe ele; daca le lasam sa treaca fara a le da importanta, nu ne vor mai putea afecta.

In ultimul timp avem o dorinta puternica de a-i ajuta pe semenii nostri si suntem binecuvantati cu o sensibilitate puternica ce se manifesta natural. Compasiunea curge din Spiritul Divin in inimile noastre si simtim care sunt dorintele si nevoile celorlalti. Avem parte de pretuirea unor membri din familie, a prietenilor apropiati, chiar si cei care nu ne cunosc foarte bine apreciaza gesturile pe care le facem din inima.

Cartea Vindecatorul Emotiei vine in completare celei dintai, anuntand o persoana foarte prietenoasa care ne primeste cu bratele deschise ori de cate ori avem nevoie. Este sensibila, generoasa si foarte empatica, ea stie intotdeauna cum sa ne ajute si ne intelege problemele chiar inainte de a le exprima. Poate fi chiar un Arhanghel sau un Inger Pazitor, care vegheaza asupra noastra si ne ghideaza permament (daca ii cerem).

In concluzie, saptamana aceasta este ideala pentru introspectie. Sa ne lasam ghidati/ajutati de Divinitate si de persoanele de incredere, sa oferim cu smerenie iubire si ajutor neconditionat.

Geni Constantinovici