Mesaje de la Ingeri (21 – 27 Martie)

Dragii mei,

Felicitari! In sfarsit am reusit sa ne facem intelesi de anumite persoane influente din viata noastra care ne-au cam dat batai de cap in ultima perioada. Incepem sa ne relaxam si sa lasam lucrurile sa se intample in virtutea inertiei. A fost o perioada destul de dificila, cu multe provocari si schimbari de situatie. Am renuntat la persoane apropiate (sau nu) care nu ne mai aduceau bucuria si starea de bine de altadata si la activitati sau proiecte care nu se mai potriveau cu ceea ce gandim acum.

Pentru cei care au experimentat cele de mai sus, cartea Aprecierea Valorii ne anunta ca vor avea parte de o recunoastere publica a valorii, cum ar fi:  premii, avansari, burse sau aparitii publice. Sa nu va indoiti nicio clipa de abilitatile si actiunile voastre deoarece succesul va este asigurat. Lasati timiditatea la o parte pentru ca, in sfarsit, a sosit timpul sa straluciti in lumina reflectoarelor!

Este de asemenea o perioada in care putem beneficia de idei noi extraordinare si revelatii uimitoare. Prin urmare, cartea Aprecierea Valorii ne indeamna sa fim deschisi la experiente pe care nu le-am mai intalnit pana acum. Aceasta carte poate reprezenta si reintoarcerea la starea de deplina sanatate fizica si emotionala ce ne face sa ne simtim plini de energie si entuziasm.

Pentru a pastra un echilibru intre sentimente si actiune, ingerasii ne trimit doua carti cu o puternica incarcatura afectiva, si anume: Noua de Emotie si Mesagerul Emotiei.

tarot

Dupa cum va puteti da seama, cartile referitoare la Emotie se refera la sentimentele noastre in toate aspectele vietii. Tot ceea ce experimentam de-a lungul vietii (prima dragoste, cererea in casatorie, a avea copii, cumpararea unei locuinte, eforturile noastre de a crea un mediu familial adecvat) reprezinta momente importante si cu un impact puternic asupra noastra ca fiinte umane. Pe de alta parte, aceste carti se refera si la intuitia cu care am fost inzestrati si care ne ajuta sa luam deciziile corecte, nelasandu-ne influentati de ego. Pe scurt, toate abilitatile noastre intuitive si experientele spirituale sunt reprezentate de cartile Emotiei.

Revenind la cartile pentru saptamana aceasta, Noua de Emotie ne anunta ca visurile noastre devin adevarate. Toti cei care au crezut din tot sufletul ca exista cineva acolo sus care le asculta rugaciunile, acum se bucura de rezultatele credintelor lor nezdruncinate („cat un bob de mustar”). Toate grijile si fricile care v-au urmarit de-a lungul timpului par sa se dizolve incet, incet si vor disparea imediat ce nu le veti mai lasa sa va influenteze. Nu trebuie sa va mai lasati afectati de orice lucru minor pentru ca totul merge din ce in ce mai bine. Acesta este un moment magic in viata noastra pentru ca avem sansa ca planurile noastre timide sa se dezvolte si sa ne mearga din ce in ce mai bine. Sa ne concentram pe emotiile pozitive si pe bucuria de a experimenta fiecare situatie pentru a beneficia de intelepciune si abundenta (atat sufleteasca, cat si materiala).

Pentru cei care sunt implicati de curand intr-o relatie, Mesagerul Emotiei ii anunta ca acesta este inceputul unei experiente emotionale care poate deveni foarte profunda, bazata pe o iubire fara margini.

Puteti primi o scrisoare, un e-mail sau un telefon de la acea persoana care doreste sa-si exprime dragostea inflacarata si atunci veti realiza cat de important(a) sunteti pentru celalalt. Aveti impresia ca totul este un vis, inca nu realizati ca vi se intampla cu adevarat sa traiti asemenea momente.

messenger-of-emotion.jpg

Tot aceasta carte (Mesagerul Emotiei) poate reprezenta o informatie de la un prieten sau un coleg care va genera o reactie puternica in sufletul vostru. Poate ar fi mai bine sa va manifestati sentimentele si sa va exprimati punctul de vedere, pentru a evita acumularea acestor emotii.

Sclipiri ale intuitiei va vor ajuta sa intelegeti mai in profunzime situatia respectiva si scad riscul de a-i judeca in mod gresit pe cei cu care interactionam.

Mesagerul Emotiei mai poate reprezenta o persoana extrem de romantica, prietenoasa, cu cele mai bune intentii, care doreste sa-si deschida inima pentru a oferi iubirea, dar este timida si lipsita de experienta in exprimarea sentimentelor, nestiind cum sa procedeze. Aceasta persoana poti fi chiar tu, ai atata iubire de oferit si vrei sa primesti si tu la randul tau, dar inca nu ai gasit persoana potrivita. Nu-ti face probleme, toate la timpul lor.

In aceasta saptamana puteti primi invitatii la evenimente, scuze de la persoane care v-au facut sa suferiti, puteti avea vise premonitorii.

Toata lumea va primi cate ceva in aceasta perioada. Daca anumite persoane vor avea impresia ca nu primesc nimic ele trebuie sa priveasca mai atent, mai in profunzime, sa realizeze ca fiecare zi este un dar, cu multe trairi diferite.

Geni Constantinovici