Mesaje de la Ingeri (25-31 ianuarie)

Mesagerul gandirii - Pentru saptamana aceasta am primit mesaje prin intermendiul cartii Mesagerul gandirii. Aceasta carte se refera la diverse situatii sau persoane care apar in viata noastra dupa o perioada de stagnare in domenii importante ale vietii noastre.


  • Situatii: In cazul celor care doresc sa inceapa un proiect nou care necesita multa implicare, atat intelectuala cat si fizica, este indicat sa studiati diverse metode de abordare si va informati din surse sigure, pentru a evita esecul. Sa va puneti la punct o baza de informatii si sa va asigurati ca totul este bine organizat. Concentrandu-va prea mult pe obtinerea rezultatelor favorabile, sa nu pierdeti contactul cu realitatea, astfel ignorand parerile celor implicati in acelasi proiect. Va recomand sa le ascultati opiniile cu respect si sa le recunoasteti meritele. Sunt situatii in care puteti primi informatii noi si veti fi nevoiti sa face anumite modificari in planurile voastre. Imbratisati cu bucurie fiecare provocare pentru ca ce ati invatat acum va ajuta cu siguranta mai tarziu.
  • Persoane: Puteti intalni o persoana dornica sa invete lucruri noi si sa le impartaseasca si celorlati din cunostintele acumulate. In plus, este foarte activa, entuziasta si se adapteaza foarte repede la schimbari. Este persoana de care aveti nevoie in acest moment, daca ii puteti trece cu vederea lipsa de diplomatie. Sa va mai spun ca este discreta si foarte organizata? Depinde de voi daca alegeti o colaborare pe termen lung sau nu.
  • Sfaturi suplimentare ale acestei carti: verificati cu atentie documentele; ascultati si alte puncte de vedere; oferiti/acceptati pareri sincere si constructive.

Cartea de tarot pentru persoanele singure - Impacarea

tarot-impacare

Aceasta carte arata ca un fost iubit ar dori sa se reintoarca la tine. Probabil este persoana la care te gandesti frecvent, desi v-ati despartit de ceva vreme.

Scopul acestei experiente este de a te vindeca si a te elibera de trecut, de neiertare. Impacarile sunt menite sa ne ajute sa ne rezolvam o problema neterminata, nu-i asa?

Ai inteles mai multe despre tine si vezi tiparele relatiilor tale mult mai clar. In cele din urma iti vei asuma responsabilitatea pentru rolul pe care l-ai avut in in relatia de acea persoana si numai dupa aceea te vei elibera emotiile negative. Prin urmare,  vindecarile emotionale bazate pe iertare te vor ajuta in toate domeniile vietii, nu numai in viata sentimentala.

Reconcilierile sunt cele care pot rezolva si anumite treburi neterminate. Aceasta carte mai poate insemna, de asemenea, o impacare cu un membru al familiei sau un prieten.

Fiecare relatie este o experienta de invatare binecuvantata, care ne da sansa sa facem alegeri mai bune si sa evitam experientele care ne-au afectat in trecut. Lectiile de viata se vor repteta pana cand vor reusi sa le intelegem si sa ne eliberam de ele. Nu este deloc incurajator, dar asta este realitatea.

In concluzie, sa ne eliberam de suferinta si sentimente de vinovatie din trecut si sa lasam iubirea sa prinda aripi in inimile noastre! Numai asa vom reusi sa atragem cu adevarat sufletul nostru pereche!

"Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat."