Mesaje de la Ingeri (25 Aprilie – 1 Mai 2016)

Sfarsitul lunii Aprilie este puternic influentat de emotii puternice legate de latura materiala si modul in care percepem dificultatile zilnice pe care le intampinam.

taort

Prima carte – Noua de Foc indica o dorinta intensa de a proteja ce am creat pana acum, pe buna dreptate, deoarece am muncit din greu pentru a transforma visul in realitate. Poate fi vorba, de asemenea, despre un sentiment de nesiguranta datorat lipsei de incredere in fortele proprii sau grijilor legate de anumite bunuri negarantate (existand riscul de a le pierde). Este necesar sa ne intensificam eforturile pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor celorlalti. Sa avem incredere absoluta in noi insine, sa ne accesam puterea interioara si dupa aceea sa revenim la asa-zisele probleme care ne dau batai de cap si nopti nedormite (lasand la o parte luna plina de saptamana trecuta).

Cartea Noua de Foc apare pentru a ne ajuta sa intelegem daca nu cumva fricile si ingrijorarile sunt doar simple iluzii ale mintii. Ar fi bine sa ne gandim mai in profunzime la acest aspect pentru a evita multe situatii neplacute.

Pentru cei care sunt implicati in parteneriate de afaceri, sa aiba mai multa incredere in propriile idei si sa-si mentina pozitia de egalitate, nelasandu-se manipulati sub nicio forma de parteneri.

tarot

Cand apare Justitia (cea de-a doua carte), inseamna ca avem nevoie de incurajare pentru a lua atitudine in cazul in care ne simtim neindreptatiti sau daca suntem martorii unor conflicte.

Justitia ne incurajeaza sa actionam intotdeauna corect si etic si nu vom avea parte de procese de constiinta. Daca sunt persoane angajate in procese sau negocieri de contracte, sa verifice cu mare atentie documentele (mai ales conditiile impuse) inainte de a le semna.

Cartea Justitia  (Arhanghelul Raguel) ne sfatuieste sa ne cream principii sanatoase pe care sa le sustinem cu fermitate in fata celorlalti. Nu este usor, dar le putem cere ingerilor sa ne ajute sa gasim calea si modul de exprimare cele mai bune, pentru a nu-i „deranja” pe cei care nu accepta si alte opinii.

Cand luam decizii sau interactionam cu ceilalti, suntem raspunzatori pentru actiunile noastre. Atunci cand intalnim aceasta carte, ne aflam intr-un proces de invatare a regulilor karmice. Alegerile pe care le facem de-a lungul vietii sunt puse in actiune prin intermediul urmatoarei carti, Carul, iar acele actiuni vor fi analizate de altii. Justitia arata felul in care i-am tratat pe semenii nostri - daca am fost draguti si corecti cu fiecare si daca am actionat cu integritate, atunci Justitia divina ne va ajuta sa evoluam si ne va apara.

tarot

Cartea Carul  (Arhanghelul Metatron) arata ca unii dintre noi au reusit de curand sa depaseasca cu succes o situatie dificila. Reusita se datoreaza capacitatii acestora de a vedea ambele fatete ale unei probleme, cea pozitiva si cea negativa, de a echilibra si a stapaniforte opuse cu puterea mintii, actionand si luand decizii corecte la momentul potrivit. Dupa eforturi majore au obtinut aprobarea, respectul si recunostinta celor din jur. Asta da realizare, meritati din plin sa va bucurati de rezultatele multasteptate.

Sfaturile primite prin aceasta carte sunt: sa ramaneti in continuare calmi si ancorati in realitate, sa va stabiliti cat mai clar obiectivele pentru noul proiect si resursele de care aveti nevoie. Este important sa aratati stapanire de sine, determinare si dorința de a realiza acum ceea ce v-ati propus. Tot prin intermediul cartii Carul, sunteti sfatuiti sa va exercitati controlul fata de ceilalti oameni cu care colaborati intr-un mod ferm, dar amabil.

Deci, saptamana aceasta este guvernata de doi Arhangheli. Este bine de stiut ca Arhanghelul Raguel poate fi chemat de cei care se afla in situatii dificile sau in conflict cu alte persoane. El inlatura energia negativa si duce la impacare si compromis. Arhanghelul Metatron ne arata cat de important este sa ne pastram echilibrul interior si un nivel energetic crescut pentru a manifesta bucurie in viata noastra. Sa nu uitam ca am venit aici pentru o misiune si ar fi pacat sa o ratam doar pentru ca mereu intervin alte lucruri “mai importante” si ne deturneaza de la cale.

In concluzie, avem o saptamana provocatoare din punct de vedere emotional (zbucium sufletesc, frici si angoase). Sa lasam toate problemele noastre in grija Domnului si sa avem increderea ca El le rezolva asa cum este mai bine!

Geni Constantinovici