Mesaje de la Ingeri pentru anul 2016

Dragii mei,

Anul 2015 a fost unul cu multe surprize si rasturnari de situatii, cu experiente placute sau mai putin placute, dar cel mai important este ca am avut dorinta si capacitatea de a ne insusi cateva lectii de viata dure, dar utile in dezvoltarea spiritului nostru. Pentru a beneficia de pe urma lor este bine sa nu le uitam si sa evitam sa se repete acele situatii care ne-au adus suferinta si dezamagiri.

La cumpana intre ani am intrebat ingerasii ce mesaje ar dori sa ne transmita pentru 2016 si am fost surprinsa sa primesc ghidare in folosirea seturilor de carti  din domeniul sanatatii, iubirii, si al misiunii personale. Sincer, ma asteptam sa decurga altfel citirea, sa primesc mesaje pe luni, trimestre sau semestre. Nici vorba, au vrut sa-mi faca o surpriza si sa ma scoata din rigiditatea si sobrietatea interpretarii mesajelor de la ingeri. Am inteles ca ar trebui sa va transmit mesajele lor printr-un limbaj mai relaxat si vesel, cel mai important lucru fiind ca esenta mesajului sa ajunga la sufletele voastre si sa va ajute sa dobanditi o alta viziune asupra vietii.  Deciziile privind modul in care primiti si eventual puneti in practica aceste mesaje va apartin pe deplin, prin folosirea liberului vostru arbitru.

Acestea fiind spuse, sa vedem ce anume ne sfatuiesc ingerasii sa facem anul urmator si la ce aspecte ale vietii sa luam aminte:

Artistul 

tarot-artist

Cartea Artistul ne spune ca este momentul sa devenim artisti, sa ne constientizam sensibilitatea intr-un sens pozitiv (in zilele noastre, a fi sensibil este considerat mai degraba un defect, decat o calitate) si sa incercam sa descoperim ce anume ne face fericiti si cum putem folosi latura creativa in activitatile de zi cu zi, la locul de munca. Astfel am putea gasi implinirea intr-o meserie care sa ne dea posibilitatea sa ne exprimam artistic.

Nu trebuie sa deznadajduim - daca vrem sa ne schimbam domeniul de activitate dar ne este teama in luarea unei decizii, sa ne gandim ca este cineva acolo sus care vegheaza asupra noastra, avand grija sa primim atat cat ne trebuie si cand ne trebuie. De ce sa ne facem probleme inutile cand nu este cazul? Daca nu riscam atunci cum vom afla ce este mai bine pentru noi? Sa traim toata viata cu regretul ca ar fi fost mai bine daca…?

Nu intamplator am ales aceasta carte (Artistul), ea ne indeamna la actiune, la schimbarea locului de munca cu unul care este mai apropiat de ceea ce ne dorim la nivel de sine pentru a ne simti impliniti, care sa ne aduca satisfactii atat materiale cat si sufletesti. Daca tot ne petrecem majoritatea timpului muncind, cel putin sa-l petrecem intr-un mod placut si constructiv. Lumea noastra interioara este una radianata, plina de culoare si aceasta carte ne reaminteste ca si cariera noastra poate fi la fel.

Incredere

tarot-trust

In ceea ce priveste latura sentimentala, cartea Incredere ne indeamna sa avem credinta ca totul este asa cum trebuie si sa nu ne incarcam cu frici sau deznadejdi care nu fac altceva decat sa creeze drama si negativitate.  

Fie ca suntem singuri, fie ca suntem intr-o relatie, situatia actuala este de asa natura incat sa ne ajute in evolutia noastra personala si sa ne aduca binecuvantari in descoperirea jumatatii (pentru cei singuri) sau reaprinderea flacarii pasiunii pentru cei care au uitat cum este sa fii indragostit. Viata fara iubire este ca un desert fara apa. Iubirea este esenta vietii si de aceea suntem insetati de iubire. Daca o avem, ar fi bine sa incercam sa o pastram iar daca nu a aparut inca, sa stim ca este acolo si ne asteapta, este cea pe care o dorim si o meritam. Daca vom urma calea pe care suntem acum, sa avem credinta ca ne va duce in directia corecta. Credinta noastra ne ridica nivelul de vibratie si energia prin care atragem experiente pozitive si persoane minunate (inclusiv sufletul pereche) in viata noastra.

Cum se spune, prin credinta totul este posibil.

Rafael

tarot-rafael

In domeniul sanatatii apare Arhanghelul Rafael si ne spune ca stresul inutil agraveaza problemele de sanatate si ne sfatuieste sa-i cerem ajutorul pentru a ne elibera de frici si sa-l lasam pe el sa le rezolve.

Exista mai multe modalitati prin care putem comunica cu ingerii, de exemplu prin scrierea unei scrisori sau vorbind cu ei cu voce tare (poate unora li se pare ciudat). O metoda simpla care da rezultate este sa ii spunem Arhanghelului Rafael problemele noastre de sanatate si ceea ce simtim, printr-o inspiratie profunda, apoi pe expiratie sa ne eliberam de griji si sa le trimitem lui Dumnezeu si Arhanghelului Rafael si ingerilor. Repetand aceasta practica in fiecare zi ne vom recastiga echilibrul si sanatatea.

Ingerii ne indeamna sa cerem ajutor cat mai frecvent (atat lor, cat si oamenilor pe care ii simtim aproape de suflet) si sa discutam despre emotiile si sentimentele noastre cu persoane de incredere. Ideal ar fi sa practicam metode de relaxare (cum ar fi meditatia, masajul, plimbarile in natura sau yoga) si sa gandim pozitiv. Daca le vom urma sfaturile cu siguranta si sanatatea fizica va fi mult mai buna. Asa cum stim, emotiile si gandurile negative sunt distructive si ne imbolnavesc mintea si corpul.

Atunci cand suntem sanatosi uitam cat de fragil este organismul nostru si putem face tot felul de greseli printr-o alimentatie nepotrivita si un stil de viata haotic. Abia dupa ce sanatatea se subrezeste realizam ce am pierdut si este dificil sa o recapatam. Atentie deci, sa ne ingrijim de ea cat mai mult si mai bine.

Concluzie

Deci sa nu uitam ca ingerii ne ghideaza si ne invata ce este spre binele nostru cel mai inalt, dar deciziile ne apartin si noi suntem cei care experimentam viata asa cum alegem, clipa de clipa.