Mesaje de la ingeri (16–22 Mai 2016)

Mesajele saptamanii urmatoare se refera la iubire, compasiune si autoacceptare (prin intermediul cartii A patra chakra - Arhanghelul Rafael), la protectie fata de energii negative (cartea Ostilitati) si, nu in ultimul rand, la relaxare si meditatie (cea de-a treia carte, Odihna si Relaxare).

Pentru a nu crea confuzii, trebuie sa specific ca semnificatia cartilor este diferita in functie de pozitia in care apar, normala sau inversa (rasturnata). Pe parcursul citirii veti observa ca primim de la ingeri exact mesajele care ne privesc direct, precum si sfaturi in solutionarea problemelor.

Arhanghelul Rafael

38 Fourth Chakra.jpg

Prima carte (A patra chakra - Arhanghelul Rafael) am extras-o in pozitie inversa, ceea ce indica niste blocaje care ne afecteaza fluxul de energie din centrul inimii, cauza lor fiind lipsa iubirii (a iubirii de sine sau fata de semenii nostri). Poate fi din cauza unui vechi sentiment de abandon sau poate fi durerea persistenta a unei inimi frante intr-o relatie de iubire.

Chiar daca acest lucru s-a intamplat recent sau nu, nefericirea acumulata va afecteaza astfel incat va neglijati emotiile si starea de sanatate. Toate cele intamplate si-au pus amprenta atat de puternic, incat orice dorinta costienta de a experimenta iubirea in spendoarea ei esueaza ca urmare a ranilor inca „sangerande” de la nivelul subconstientului. In aceasta perioada, singuratatea poate fi resimtita mai puternic, ca un flux continuu de nefericire ce ne cuprinde intreaga viata. Nu este o solutie sa ignorati durerea, pretinzand ca nu exista.

A sosit timpul sa vindecati ranile trecutului, sa va eliberati de resentimente si sa mergeti mai departe. Iubiti-va si aveti incredere in voi insiva, nu mai asteptati confirmari de la ceilalti.

Chiar daca la inceput nu este deloc usor sa va creati momente de bucurie, este nevoie de exercitiu si consecventa. Veti vedea ce schimbari benefice si nebanuite vor aparea in curand.

Cereti-i Arhanghelului Rafael sa va aduca vindecare, armonie si pace interioara – va fi bucuros sa va ajute!

Puteti folosi urmatoarea afirmatie:

Centrul inimii mele, cea de-a patra chakra este deschisa sa fie perfecta, sanatoasa si intr-o stare de bucurie. Energia iubirii curge prin mine acum. Traiesc in iubire!

Ostilitatea

26 Hostilities.jpg

A doua carte (Ostilitati) am extras-o tot in pozitie inversa, ceea ce semnifica sfarsitul unor conflicte. Se produce o schimbare a energiilor din jurul vostru care va afecteaza si pe voi. Universul va ajuta sa constientizati profunzimea lucrurilor si sa nu mai dati importanta tuturor fleacurilor.

Daca o situatie conflictuala tocmai s-a terminat datorita unor factori externi sau a interventiei voastre, cartea Ostilitati prevesteste mai multa pace si armonie in mediul in care traiti (dar va rog sa retineti ca modul in care actionati depinde de liberul vostru arbitru, va sfatuiesc asadar sa alegeti o cale pasnica de solutionare).

Pot exista inca unele masuri ce trebuie luate iar lucrurile par sa evolueze prea lent. Cartea Ostilitati (in pozitie inversa) va incurajeaza sa aveti incredere ca energii nevazute (care pot fi insa percepute de persoanele sensibile) sunt in schimbare, iar situatia conflictuala va fi rezolvata!

Va sugerez aceasta afirmatie:

Primesc armonia si pacea pe care le merit in viata. Stabilesc limite, cer lucruri rezonabile si imi exprim clar dorintele.

Odihna si relaxarea

19 Rest and Rejuvenation.jpg

Mesajul celei de-a treia carti (Odihna si Relaxare) este un sfat pentru o perioada de detasare si concentrare pe starea de bine atat psihica, cat si fizica. Chiar daca sunteti foarte ocupati cu activitati zilnice sau cu proiecte importante, trebuie sa gasiti timp si pentru voi. Dupa ce va incarcati bateriile, parca si cele mai incalcite probleme par sa se rezolve de la sine.

Acum aveti sansa sa va implicati in activitati care sa va aduca liniste sufleteasca, ingerii va incurajeaza sa faceti o prioritate din asta. Inca o data primim mesaje legate de introspectie si eliberarea emotiilor negative cu ajutorul meditatiei si exercitiilor de relaxare, facute in mod regulat. Introduceti asemenea activitati in modul vostru de viata si veti avea parte de experiente minunate.

Afirmatie:

Relaxarea este parte din viata mea zilnica. Pacea si linistea imi aduc claritate si bucurie.

 O saptamana frumoasa, dragii mei!

Geni Constantinovici