Mesaje de la Ingeri (6 - 12 Iunie)

Dragii mei,

Saptamana aceasta este reprezentata de doua carti apartinand arcanei majore (referindu-se la schimbari majore, evenimente importante in viata noastra) – Roata (reprezinta actiunea, lumea in miscare, aparand in general dupa o perioada de inactivitate) si Indragostitii (poate fi vorba despre o relatie de dragoste care ne poate schimba viata; ne invata puterea emotiei si frumusetea iubirii; sa alegem cu inima si nu intotdeauna cu mintea).

Urmatoarele doua carti (Opt de Pamanat, respectiv Sapte de Foc) fac parte din arcana minora (semnifica aspecte din viata de zi cu zi, cum ar fi: serviciul, familia, situatia financiara). Opt de Pamant poate indica un progres intr-o activitate intensa si dorinta noastra de a ne imbunatati viata; eforturile concentrate vor duce la realizari extraordinare daca gandim pozitiv; este un numar cu putere mare, reprezentand profetii care se implinesc de la sine. Sapte de Foc reprezinta dorinta de auto-cunoastere, de introspectie, ne putem reinnoi hotararea de a mentine directia in care evoluam.

ROATA

Roata

Roata

Prima carte (Roata) arata ca acum am aflat cum merg treburile in lume. Unii dintre noi avem deja raspunsuri la cateva din intrebarile pe care ni le puneam si acum este momentul sa mergem mai departe, ne-am creat propriul destin.

Arhanghelul Mihail indeamna la actiune prin intermediul acestei carti(Roata), prin luarea unor decizii drastice si ruperea unor relatii toxice. Stand in interiorul unei roti a zodiacului, el ne arata ca viata este in continua schimbare. Noi calatorim prin viata asa cum Mama Pamant trece prin cele patru sezoane si stelele se schimba pe cer. Cele patru imagini elementale: Apa, Aer, Pamant si Foc ne arata ca aceste elemente sunt la dispozitia noastra pentru a ne ajuta sa ne controlam propriile noastre destine, folosindu-ne bineinteles de liberul arbitru pe cale ni l-a daruit Dumnezeu. Noi putem sa schimbam directia in vietile noastre daca ne dorim, constienti fiind ca avem resursele necesare sa facem aceste schimbari.

Cartea predominanta a saptamanii (Roata) transmite un mesaj clar pentru toate cele 12 semne zodiacale: este o perioada benefica pentru rezolvarea unor situatii neplacute sau relatii cu persoane care v-au creat neplaceri atat in viata personala cat si la locul de munca.

Indragostitii

Indragostitii

Cand apare cartea Indragostitii, de cele mai multe ori este vorba de o relatie puternica de iubire pe termen lung care se intrevede in viitorul apropiat. Prin urmare, nu este genul de relatie trecatoare care se consuma dupa cateva intalniri pasionale. Daca inima ne spune ca ne-am gasit sufletul pereche, sa planificam o casatorie cat mai curand posibil.

Dragul nostru Arhanghel Rafael vine cu lumina lui verde vindecatoare sa vindece ranile pe care le avem ca urmare a asa-ziselor „pierderi” (renuntarea la un loc de munca care ne epuizeaza, la o relatie de prietenie care nu ne mai ajuta in evolutia noastra spirituala, o iubire neimpartasita, etc.). Aceasta carte mai semnifica si luarea unei decizii importante, pe care sa o faci cu inima, nelasandu‑te influentat(a) de rational. Evaluand bine situatia, vei simti care este alegerea corecta. Ti se reaminteste importanta conectarii cu cealalta persoana prin intermediul iubirii (de la inima la inima). Este momentul sa intelegi ca avem nevoie in primul rand de emotie pentru a ne simti plini de viata si cu adevarat fericiti.

Arhanghelul Rafael este cunoscut ca fiind vestitorul iubirii in textele vechi, iar numele lui inseamna "Dumnezeu vindeca". Prin urmare il poti chema de cate ori sunt probleme de sanatate, ajutandu-te sa o recuperezi sau sa o imbunatatesti pentru tine si pentru cei pe care ii iubesti.

Opt de Pamant

Opt de Pamant

Ce-a de-a treia carte - Opt de Pamant ne sfatuieste sa acumulam cat mai multa informatie si sa punem in practica tot ce am invatat pentru ca vom avea parte de provocari care ne vor pune in situatii inedite. Dorim sa atingem perfectiunea si ne concentram prea mult pe dorinta de a realiza lucruri marete.

Opt de Pamant ne atentioneaza ca muncim destul de mult la proiectele in derulare de aceea avem impresia ca nu ne mai ajunge timpul si pentru momente de relaxare. Ar fi indicat sa ne eliberam de stres, detasandu-ne putin de activitatile solicitante si sa luam in considerare varianta unei acumulari de informatii utile in domeniul nostru de interes (participarea la un seminar, un curs on-line sau orice altceva care ne ajuta in dezvoltarea aptitudinilor). Astfel vom deveni mai eficienti, ne vom atinge scopurile mai repede si cu mai putin efort.

Sapte de Foc

Sapte de Foc

Cartea Sapte de Foc revine si saptamana aceasta (s-a „autoextras” din setul de 78 de carti) pentru a sublinia importanta modului in care percepem viata, implicarea emotionala in aspecte care ne aduc beneficii sau care ne vlaguiesc de energie sine fac sa pierdem speranta de a avea parte si de experiente placute. Prin urmare, este o perioada in care putem analiza obiectiv ce sa intampla cu noi, iar daca avem indoieli asupra alegerilor facute ar fi bine sa cerem parerea si altor persoane de incredere.

Cei care au dorinta exagerata de a impune reguli si cred ca detin adevarul absolut, ar fi indicat sa fie mai toleranti cu ei insisi si cu semenii lor. De fapt, cui vrem sa demonstram ca avem dreptate? Atentie, este doar o satisfactie pe moment, care nu ne face cu nimic mai buni sau mai fericiti.

„Este mai important sa avem dreptate sau sa fim fericiti?”  

Geni Constantinovici