Mesaje de la ingeri (8–14 Februarie)

Este foarte interesant cum Arhanghelul Gabriel (prin intermediul cartii 12 - Trezirea) vine pentru a treia oara in decurs de cateva luni sa ne spuna ca suntem perfecti asa cum suntem. Este foarte important sa ne sustinem punctele de vedere si propria unicitate/originalitate, fiind increzatori ca Dumnezeu are pentru noi planuri la care nici nu visam.

gabriel

Sa nu ne mai lasam influentati de parerile celorlalti, sa credem cu tarie ca intuitia noastra este cea care ne ajuta sa facem alegerile corecte, spre binele cel mai inalt al nostru si al celor dragi.

Se intampla sa nu mai rezonam cu cei din anturajul nostru? Foarte bine, inseamna ca este momentul sa ne eliberam si sa primim cu bucurie noile persoane care ne vor ajuta sa mergem mai departe, sa experimentam alte provocari ale vietii.

Pana acum am avut parte de suficiente lectii din care am invatat ce este cu adevarat important in viata si ca putem sa ne schimbam modul de abordare in diverse situatii. Daca mintea ne spune ca nu suntem pregatiti sa-l rugam pe Arhanghelul Gabriel sa ne ajute in eliberarea blocajelor si clarificarea situatiei care ne preocupa in aceasta perioada. Cu siguranta vom dobandi o perspectiva noua care ne va da posibilitatea gasirii unor solutii inedite.

Aceasta carte cu numarul 12 aduce cu ea revelatie si inspiratie; indeamna la constientizarea faptului ca este timpul sa schimbam ceva acum, pentru a dobandi mai multa putere in tot ceea ce intreprindem.

tarot

Cartea Noua de Aer arata starea noastra interioara, suntem preocupati de anumite probleme aparent fara rezolvare, care nu ne dau pace si ne provoaca insomnii.

Arata, de asemenea, ca suntem dominati de extreme, uneori ne simtim optimisti si plini de avant, alteori ne cuprinde o stare accentuata de pesimism si nu vedem luminita de la capatul tunelului. Daca reusim sa constientizam acest dezechilibru avem sustinerea ingerilor in a ne imbunatati starea de spirit, dodandind liniste sufleteasca si o atitudine pozitiva. Putem avea chiar anumite premonitii, care ne vor ajuta sa luam deciziile cele mai bune.

Noua de Aer indica un progres important in viata si posibilitatea de a ne atinge obiectivele intr-un mod spectaculos sau de a lasa temerile sa ne domine, sa ne blocheze. Sa luam in considerare aceste aspecte si sa ne concentram cu mare atentie pe emotiile si trairile noastre!

Eight of Fire.jpg

Spre finalul saptamanii apare in tromba Opt-ul de Foc care „arde” toate emotiile negative si grijile inutile. Chiar aveam nevoie de vesti mai bune si uite ca Opt-ul de Foc  ne anunta ca eforturile noastre vor duce la realizari importante, conditia fiind sa gandim pozitiv. De-a lungul timpului am invatat ca sperantele si gandurile pozitive au puterea de a face adevarate minuni, in timp ce temerile aduc numai emotii si experiente neplacute (de ce ti-e frica nu scapi), care ne distrug bucuria de a trai.

Cartea ne atentioneaza ca, atunci cand avem prea multe activitati ce se desfasoara concomitent in viata noastra, ne simtim epuizati si stresati. Uneori chiar si prea multe surprize (placute) ne pot afecta negativ. Uite ca tot la echilibru am ajuns! Sa avem grija ca el sa existe permanent in viata noastra.

Dragii mei, dupa cum vedeti, nu ne plictisim in calatoria spre implinirea destinului pe acest Pamant. Din fericire, ingerii sunt aici pentru a ne ghida si a ne sprijini in alegerile pe care le avem de facut.

Geni Constantinovici