Mesajele Arhanghelului Metatron

Eu sunt Arhanghelul Metatron, cel care aduce pacea in sufletele voastre, am rolul de a va ajuta sa va eliberati de frici si ganduri negative. Acum imi manifest iubirea si compasiunea pentru cei care au rani sufletesti si nu stiu cum sa le vindece. Sunt aici si va sustin cu ajutorul unor persoane si situatii care vor aparea in viata voastra.

Pentru copiii care au resentimente fata de parinti ...

Pentru cei care au resentimente fata de parinti si nu reusesc sa le depaseasca, este momentul sa constientizeze cat de mult le afecteaza viata si astfel sa lucreze asupra relatiilor de familie. Cand veti dori sa va eliberati de asemenea suferinta, poate fi prea tarziu. Nu mai asteptati, trimiteti-le iertare, iubire si lumina.

Pentru cei sensibili ...

Sunt printre voi persoane tinere extrem de sensibile, care nu se regasesc in acest plan al existentei, isi doresc ceva cu totul diferit de cei din generatia lor si nu se simt confortabil pentru ca isi doresc cu totul altceva de la viata. Suflete dragi, voi sunteti cei care puteti schimba nivelul de vibratie al intregii planete. Nu va fie teama ca sunteti “altfel” decat ceilalti, pastrati-va credinta intr-o viata mai buna si plina de frumusete si armonie. Fiti voi insiva si folositi-va creativitatea si puritatea sufleteasca. Eu va voi sustine in toate proiectele pozitive pe care le intreprindeti.

Pentru parinti ...

Dragi parinti, manifestati-va cat mai des iubirea fata de copiii vostri, incurajati-i si lasati-i sa creasca si sa se dezvolte in ritmul lor. Nu-i mai comparati cu ceilalti copii si nu le mai spuneti ca ar trebui sa fie la fel sau chiar mai buni. Respectati-le unicitatea, permiteti-le sa aiba propriile pareri si sa experimenteze viata asa cum este ea, cu bune si cu rele (atata timp cat nu le este pusa viata in pericol). Ei au nevoie de incredere si sustinere in tot ceea ce fac si ii veti face extrem de fericiti si increzatori in ei insisi.

Pentru cei care sufera din dragoste ...

Persoanelor care au suferit de curand o deceptie in dragoste as dori sa le spun ca este cel mai bun lucru care li se putea intampla. Acum vi se pare prematur sa ganditi asa, dar trebuie sa aveti incredere ca totdeauna exista ceva mai bun. Am venit sa va alin suferinta si sa va sfatuiesc sa nu va mai lasati antrenati in jocul mintii care va duce in trecut ori de cate ori are ocazia. Mai bine concentrati-va pe introspectia sufletului si cautati persoane care sa va ajute sa depasiti momentul si sa va cresteti nivelul de vibratie.

Pentru cei bolnavi ...

Sunt printre voi cateva persoane cu afectiuni grave si sunteti in faza de neacceptare. Va rog sa cereti si o alta opinie de la specialisti. Cereti lui Dumnezeu sa va ghideze in alegerea celor mai buni terapeuti si a unor tratamente eficiente. Ganditi-va si la metode complementare.

Pentru cei care vor sa invete ...

Pentru cei dornici sa-si descopere si sa-si dezvolte abilitatile, este o perioada propice in participarea la cursuri, seminarii in diverse domenii. Este important sa gasiti mentori cu o viata personala si spirituala demne de urmat si cu care rezonati. Atentie la cei falsi, va pot influenta negativ.   Este indicat, de asemenea, sa cititi carti de spiritualitate despre esenta vietii, despe rolul vostru pe acest pamant. Luati si aprofundati doar informatiile care vi se potrivesc.

Cuvant de incheiere ...

Lasati la o parte preocuparile lumesti si preocupati-va mai mult de armonia si pacea interioara. Daruiti iubire neconditionata si celor care va supara si astfel va veti elibera de suferinta.

Acestea fiind spuse dragii mei, chemati-ma si voi avea grija sa veghez asupra voastra atat cat imi permiteti.