Mesaje de la Ingeri (11-17 ianuarie)

Dragii mei,

Raspunsurile pe care le cautam se afla inima noastra, nu in afara si nu la cei care se cred in masura sa ne sfatuiasca cum sa ne traim viata, prezentand diverse metode de a „evolua” si de a atrage prosperitatea sau sufletul pereche.

tarot

Ne gandim probabil, ca toate incercarile noastre de pana acum au esuat pentru ca am adoptat un mod de abordare gresit care ne-a deturnat de la calea catre succes. A sosit momentul ca saptamana aceasta sa meditam asupra gandurilor si actiunilor de pana acum si sa le cerem ingerilor sa ne ghideze astfel incat sa dobandim claritate si solutia perfecta in orice situatie.

Daca vreunul din noi se afla intr-o conjunctura neplacuta provocata de alte persoane, sa ceara protectie Divina si ajutor in eliberarea de vibratii joase, care nu fac altceva decat sa-l tina blocat in acea situatie.

Poate vi se pare ciudat ca trebuie sa evitam luarea unor decizii importante pana spre sfarsitul lunii, sa nu actionam sub impulsul de moment. Dar daca tot am asteptat atata timp, ce mai conteaza doua saptamani?!

Aceasta carte ne atrage atentia ca ar fi bine sa cream o fundatie solida in orice domeniu al vietii si ne da impusul de a ne simti siguri pe noi, puternici si in siguranta. Mai reprezinta organizare, ordine, echilibru si disciplina.

Tot Patru de Gandire arata in mod obiectiv rezultatele eforturilor noastre (sau ale absentei unor eforturi adecvate), care duc la sarbatorirea unui succes, unei realizari sau din contra, la analiza drastica a unei situatii in care nu ne-am implicat suficient.

Sa ne eliberam apoi de tot ceea ce ne creaza disconfort si sa ne concentram pe lucruri care ne aduc  cu adevarat implinire si pace interioara.

Saptamana aceasta poate vom simti nevoia sa dormim mai mult, asa ca ar fi bine sa ascultam dorinta organismului.

Geni Constantinovici