Tarot - Regele de Spade (30 ianuarie - 5 februarie 2017)

Saptamana aceasta, la sectiunea etalarii cartii de tarot am ales sa efectuam o etalare a unei singure carti. Inainte de a citi acest articol te invit sa respiri adanc de cateva ori, sa inchizi ochii si sa te gandesti la o situatie, la o problema care te framanta, apoi te invit sa citesti artcolul care abordeaza cartea de tarot a saptamanii.

Tarot - Regele de Spada

regele de spade

Cartea etalata in aceasta saptamana este Regele de Spade. Aceasta carte ar putea reprezenta o persoana pe care o cunosti sau pe care urmeaza sa o intalnesti intr-un viitor apropiat.

Regele de Spade indica o persoana matura experimentata care stie bine ce vrea, este o persoana calma, analitica care apreciaza abordarile directe si adevarul rostit in fata. Este un comunicator, uneori, dificil de acceptat de catre ceilalti deoarece spune adevarul mult prea direct, insa este un profesionist innascut. Deciziile pe care le ia se bazeaza pe o analiza atenta si profunda a situatiei.

Intr-o etalare, aceasta carte puncteaza necesitatea de a adopta o atitudine ferma, hotarata. A sosit momentul "sa tai Nodul Gordian” si sa nu mai incerci sa te tot eschivezi de la luarea unor decizii importante.  Comunicarea directa, o atitudine hotarata, sigurantade sine sunt punctele forte pe care va trebui sa le accesezi in discutiile cu cei din jur.

Lecturi astrologice de weekend ...