Regina (3-9 august 2015)

tarot-regina

Ce mai astepti? Nicio tinta, oricat de ambitioasa, nu este de neatins, poti trece cu usurinta prin orice situatie daca actionezi asa cum iti spune inima. Cartea de tarot Regina este o carte a unei creativitati incredibile si a unei pasiuni care asteapta sa fie aprinsa.


Regina de foc vrea sa te faca sa intelegi ca ai o rezistenta interioara nelimitata si o putere fara margini. Ai de asemenea capacitatea de a-ti echilibra multe aspecte ale vietii – in special cariera si problemele legate de viata de familie. Ti se reaminteste ca tu iti manifesti propria realitate si poti face oricand schimbarile pe care le doresti in viata. 

Abundenta si prosperitatea sunt disponibile pentru cei care aleg sa le aiba. Gandeste pozitiv si comporta-te ca si cum deja le-ai avea!

Regina indica si faptul ca exista in viata ta o persoana deosebita, care se ocupa cu gratie si indemanare de mai multe lucruri in acelasi timp, este fermecatoare, prietenii roiesc in jurul ei. Cei din familie o adora pentru ca ea le este dedicata, dar asta nu o impiedica sa isi doreasca succesul si sa-l obtina, indiferent de activitatea pe care o alege. Ii place sa ajute si va fi langa cei aflati in nevoie ori de cate ori poate.


Fiind foarte independenta, inteligenta Reginei ii permite sa aleaga si sa-si impuna propria cale. Daca viziunea ta corespunde cu a ei, poti merge cu succes alaturi de aceasta persoana. In cazul in care ideile tale sunt total diferite, si mai ales daca tii la ele, poateeste mai bine sa iti alegi un alt partener, in afaceri sau in viata. 

Autor: Andreea Munteanu