Mesaje de la Ingeri (16–22 Noiembrie 2015)

haniel

Cartea pentru inceputul saptamanii, MAREA PREOTEASA, ne indeamna la meditatie si reflectie interioara; sa ne ascultam in liniste sinele superior astfel incat sa ne intelegem pe noi insine si dorintele noastre.

Nu este necesar sa actionam in nicio directie, indicat fiind sa ne eliberam de agitatia din timpul zilei si sa cerem ghidare de la ingeri, sa le ascultam mesajele.

De multe ori ne intrebam „Cine sunt si care este menirea mea pe acest Pamant?” incercand sa descoperim scopul vietii noastre.

Ei bine, raspunsurile pe care le cautam vor veni la momentul potrivit, pe cai neasteptate. Suntem sfatuiti sa ne urmam intuitia si sa avem rabdare, cu noi si cu ceilalti. Cartea ne atentioneaza ca ar fi mai bine sa nu dezvaluim anumite secrete, sa le pastram in mare taina.

Arhanghelul Haniel (numele lui inseamna „harul lui Dumnezeu”), mentionat pe aceasta carte, este cunoscut pentru darurile sale mediumice, intuitie si energie feminina. El ne poate oferi ghidare in cautarea cunoasterii noastre interioare, daca il rugam sa ne ajute in acest sens.

as-de-apa

Restul saptamanii este reprezentat de ASUL DE APA, respectiv Doi de Apa, aceste carti facand impreuna referire la aspecte emotionale profunde din viata noastra, cum ar fi: sa ne indragostim, sa avem copii sau prieteni extrem de pretiosi care ne dau o stare de confort, de implinire.

Cele doua carti pot face referire la familie, la casa unde am locuit, la amintiri din copilarie si adolescenta, la momentele dragi cand am sarbatorit logodna si casatoria (pentru cei casatoriti) si eforturile noastre de a avea o viata de familie fericita. De asemenea, ele aceste prime doua carti de apa semnifica de asemenea crestere spirituala si daruri intuitive.

Asul de Apa indica emotii placute, afectuoase si legaturi cinstite cu altii. Cartea anunta de cele mai multe ori o frumoasa poveste de dragoste sau o iubire platonica, dar sa nu excludem o posibila relatie de prietenie bazata pe cinste si onestitate. Tot Asul de Apa indica sansa de a ne muta intr-o casa noua la care visam de ceva vreme.

doi-de-apa

DOI DE APA aduce notiunea de iertare in completare la cele indicate de Asul de Apa. Disputele intre iubiti sau prieteni au disparut, gasindu-se o cale de rezolvare amiabila in beneficiul tuturor. Aceasta duce la continuarea si consolidarea unei relatii existente.

In ultima perioada am avut parte de experiente destul de neplacute, dar se pare ca furtuna a trecut si acum este momentul sa ne simtim confortabil si in siguranta.

Dupa cum observati, saptamana aceasta este una propice autocunoasterii, presarata cu emotii puternice si romantism. Sa profitam din plin.

Asa sa fie!